Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι τούρκοι αποφάσισαν να πάρουν "κόλλυβα -ευλογίες" από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να τα φέρουν στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ γιατί εκεί σίγουρα θα τα χρειαστούν ώστε να τα έχουν έτοιμα στο ζωνάρι και λόγω των Ρωσικών...

προθέσεων εναντίον τους.
Μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ οι τούρκοι άνοιξαν το καπάκι των γεωπολιτικών σχεδίων τους και ήγγικεν η ώρα να αυξηθούν οι ταχύτητες των επερχόμενων γεγονότων.
ΕΊΝΑΙ πλέον ξεδιάντροποι και έτοιμοι για όλα .
Γνωρίζουν ότι έχασαν τους παραδοσιακούς φίλους τους βλ. αναγνώριση γενοκτονίας Αρμενίων από την γερμανική βουλή, το διπλό παιχνίδι των Αμερικάνων με τους Κούρδους ΚΑΙ ¨τα έκαναν επάνω τους¨ όταν άκουσαν τον Ρώσσο Υπουργό Εξωτερικών Λαβρώφ να τους λέει ¨ η υπερφίαλη
εξωτερική πολιτική της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια με τις ατελείωτες προκλήσεις της οδηγεί αυτή την χώρα σε οριστική διάλυση…¨
Το αποτέλεσμα είναι οι τούρκοι να μην συμμορφώνονται και να προκαλούν ασύστολα ψάχνοντας να βρουν μια γελοία αφορμή για να ανοίξουν την ¨βαριοπούλα στο ΑΙΓΑΙΟ¨.
¨Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς απάντησε λέγοντας ότι «είναι απαράδεκτου χαρακτήρα η ανακοίνωση που έκανε το E/ΥΠΕΞ, σχετικά με το πρόγραμμα που θα μεταδώσει από την Αγιά Σοφιά, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, το κανάλι TRTDiyanet TV».
Μάλιστα, το τουρκικό ΥΠΕΞ εγκαλεί την Αθήνα επειδή δεν έχει ανεγείρει ακόμη μουσουλμανικό τέμενος. «Καλούμε σε σωφροσύνη, στο ύφος και τις δηλώσεις της, την Ελλάδα, η οποία εδώ και χρόνια δεν επιτρέπει την κατασκευή τεμένους στην πρωτεύουσά της, παρεμβαίνει συνεχώς στις θρησκευτικές ελευθερίες της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη και μπερδεύει την εναντίωση προς το Ισλάμ με τον εκσυγχρονισμό» υπογραμμίζει.
Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται επίσης ότι «μεταξύ των αξιών των σύγχρονων, δημοκρατικών και κοσμικών κοινωνιών, υπάρχει και ο σεβασμός απέναντι σε άλλες θρησκείες και λατρείες». http://www.iefimerida.gr/
Μιλάνε οι χορηγοί του ISIS για σεβασμό την στιγμή που στο βίντεο και από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάγνωσης του κορανίου μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ φρόντισαν να προκαλέσουν βάναυσα τον Ορθόδοξο Οφθαλμό της Οικουμένης και να προβάλλουν πλάνα αποκρουστικά, δηλ. να διαβάζεται το κοράνι και ο τηλεοπτικός φακός να εστιάζεται στο απαράμιλλης αισθητικής περίτεχνο ψηφιδωτό της παγκόσμιας πνευματικής και πολιτισμικής
παρακαταθήκης που είναι η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ στη ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Υπάρχει ένα σχεδιασμός προαποφασισμένος εδώ και πολύ καιρό που ξεκινάει με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με την προβολή του τουρκικού τηλεοπτικού προγράμματος με τίτλο «Αγία Σοφία – Χρόνος Ευλογίας», το οποίο περιλαμβάνει προσευχές και αναγνώσεις του Κορανίου που μετατρέπει την Αγιά Σοφία σε τζαμί, και συνεχίζει μέσω ύπουλων ενεργειών στην ΘΡΑΚΗ καταλήγοντας στα 6 ναυτικά μίλια στο ΑΙΓΑΙΟ.
Έτσι οι τούρκοι αποφάσισαν να πάρουν "κόλλυβα -ευλογίες" από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να τα φέρουν στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ γιατί εκεί σίγουρα θα τα χρειαστούν για να τα έχουν στο ζωνάρι τους και λόγω των ρωσικών προθέσεων εναντίων τους.
Είναι τόσο επίκαιρο!!!
η απόδοση του κοχλιοειδούς κειμένου -ιδιόχειρο του π. Παϊσίου- σε καρτ ποσταλ από την Αγια Σοφιά όταν την επισκέφτηκε προσωπικά: ¨Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη, Εύχομαι ο Θεός να δώση γρήγορα να έλθη η Χάση του τουρκικού φεγγαργιού .Αμήν.
Του Αγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια που προσευχήθηκα Στην Αγία Σοφιά μας, και είπα τα παράπονα μου στον Καλόν Θεόν.
Με κατάλαβε ο τούρκος φύλακας πού προσευχὀμουν και με έδιωχνε έξω κλπ και πρόσθεσα και άλλα παράπονα Στον Θεόν.
Πιστεύω δεν θα την αφήση την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρώμικων τούρκων.
Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρόμικος και φοβιτσιάρικος.
τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ.
Τώρα ούτε στο Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφόθικαν κάπως , και ίδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ) ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία.
Ενώ εμείς πιστεύουμε Στον Χριστό. ο οποίος έχει συνέχια την Θεϊκή Του Αξία. και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά. Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του. Με αγάπη Χριστού Μοναχός Παΐσιος¨ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ : 297
και τώρα μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής.
Λίγες ώρες μετά το πέρας της τουρκικής τηλεοπτικής εκπομπής μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αυτή κατακλύστηκε στο περιβάλλοντα χώρο της με άρρητο ευωδία θυμιάματος γιασεμιού σαν αυτό που καίνε στις Ορθόδοξες Εκκλησιές μας.
Κάποιοι την θυμιάζουν και την ετοιμάζουν εις πείσμα των δόλιων καταπατητών της.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου