Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ...ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στον Χολαργό-Παπάγου. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες σε λίγη ώρα πραγματοποιείται...


 συνάντηση των επικεφαλής τριών δημοτικών παρατάξεων. Συγκεκριμένα συναντώνται οι Κώστας Τίγκας, Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και Γιώργος Ανυφαντής. Σκοπός της συνάντησης είναι η κοινή κάθοδος και των τριών παρατάξεων που εκπροσωπούν (Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, 8Προτάσεις, Ενεργοί Δημότες), ώστε να χτυπήσουν τον Ηλία Αποστολόπουλο και να τον θέσουν εκτός δημοτικής Αρχής για την επόμενη δημαριακή θητεία. 
Προφανώς, κεντρικό θέμα συζήτησης και συνεννόησης των τριών πολιτικών ανδρών είναι η εξεύρεση του επικεφαλής εκείνου που θα γίνει αποδεκτός και από τους τρεις, ώστε να ηγηθεί της νέας δημοτικής παράταξης που κυοφορείται. Ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά επί του παρόντος δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικό...

18 σχόλια:

  1. Λάθος μεγάλο η συμμετοχή του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου σε ένα καθαρά Δεξιό συνασπισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρθε η στιγμή να ξεπεραστούν οι όροι "δεξιός,αριστερός κλπ" όχι μόνο στην αυτοδιοίκηση αλλά και στην πολιτική σκηνή γενικότερα.Ο ικανός μας χρειάζεται για να προχωρήσουμε,αυτός που έχει προγραμματικές θέσεις μετρήσιμες και κοστολογημένες,που μπορεί να υλποιήσει,έστω ένα μέρος,των οραμάτων μας.Η σημερινή δημοτική αρχή δεν μας αξίζει.

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΤΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ . ΚΡΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΡΙΜΑ.

      Διαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! Τελείωσε η συνάντηση. Οι τρεις ηγέτες της αντιπολίτεθσης πρότειναν ως κοινό αρχηγό τον μόνο.που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Αποστολόπουλο και να τον κερδίσει . Και το όνομα αυτού :
    ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ !!!!! Θερμά συγχαρητήρια Μάκη !!! Άξιος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ !! Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που έκαψαν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ τρεις αθώους ανθρώπους στην MARFIN ήταν αριστεροί . Ανάμεσα τους και μια ΕΓΚΥΟΣ . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Τσακάλια και οι Ύαινες της αριστετάς ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ έξω από την MARFIN . ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ .......

      Διαγραφή
  6. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ (ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ) ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΔΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άγριες συγκρούσεις όλη την νύχτα στη Μόρια Λέσβου όπου ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ έκαψαν τα πάντα . 4000 ισλαμιστές θα κάψουν το νησί και θα σφάξουν όποιον βρουν μπροστά τους με την καθοδήγιση Ερντογκάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή την φωτογραφία με την γυναίκα στο μπαλκόνι της MARFIN να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια και ο όχλος των ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να ουρλιάζει ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ την αφιερώνω σε εσένα Στρατηγέ Τίγκα και σε όσους γύρω σου ονειρεύονται συμμαχίες με τον συριζαίο λάτρη των λαθρο μουσουλμάνων . Ο Κουμγιουτζόπουλος δεν κάνει ούτε για θυρωρός στο Δημαρχείο με τα μυαλά και ιδέες που κουβαλάει επάνω του . Ειδικά εδώ στου Παπάγου Στρατηγέ δεν έχεις καμία τύχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Τίγκα η συνεργασία με τον Συριζαίο θα είναι η πολιτική σου καταδίκη. Θα φας μαύρο από τους Παπαγιώτες που θα γίνει αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μάλλον Παπαγιώτης είσαι,Ανώνυμε 11.22 π.μ.,να σου θυμίσω οτι ο προηγούμενος Παπαγιώτης δήμαρχος,που ακροδεξιός δήλωνε,στήριζε άτυπα ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια κάποιων και για να στείλει τον Τίγκα στην τρίτη θέση,όπως και για πολλά χρόνια συνεργαζόταν με αριστερό συνδυασμό.Ούτε δίστασε να συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ-ο ακροδεξιός-προκειμένου να κερδίσει τον νεοδημοκράτη-τότε-Νικολάου.Ασε που αρκετοί Παπαγιώτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα να γλυτώσουν τη σύνταξή τους και τον ΕΝΦΙΑ.

      Διαγραφή
  10. ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ . ΟΣΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η αριστερά σε αστικό κόμμα εξελίσσεται,όπως ο αριστεροσοσιαλισμός του '81.Αυταπάτες είχε ο πρωθυπουργός,έτσι είπε.Σε τοπικό επίπεδο το ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη "δεξιά " παράταξη του δημάρχου.Συμπολίτες,για την καρέκλα αγωνιζόμαστε όλοι!

      Διαγραφή
  11. Είναι τόσα πολλά τα αίσχη και οι απατεωνιές της αριστεράς εδώ στην Ελλάδα που δύσκολα πολίτες στον Δήμο Παπάγου Χολαργού θα δεχτούν έναν αριστερό σε συνεργασία με την Δεξιά . Ο άνθρωπος αυτός έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της δημιουργίας hot spot στην περιοχή μας με Αφγανούς εγκληματίες και στήριζε όλες τις καταλλήψεις στα σχολεία με τις γνωστές μεγάλες καταστροφές . Δεν έχει ανοίξει το στόμα του για την τραγωδία του Ελληνικού λαού από τους απατεώνες συριζαίους και την άγρια φορολογία . Στηρίζει συριζα γιατί βλέπει μακριά ...... και είναι άχρηστος στα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας . Όλο αερολογίες είναι και κουλτουριάρικες σαχλαμάρες . Δεν θέλουμε ξεκάθαρα η ΔΕΞΙΑ να συνεργαστεί με έναν του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θέλει να αρπάξει τον Δήμο Παπάγου Χολαργού για να τον μετατρέψει σε γκέτο λαθρομεταναστών . Και εδώ στον Χολαργό ο κόσμος δεν θέλει συριζαίους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξεπεράσει τον όρα ΔΕΞΙΟΣ / ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ γιατί μισεί αυτή την χώρα και ότι έχει σχέση με την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις μας . Τις τελευταίες ημέρες στην Χίο και στην Μυτιλήνη έγιναν μεγάλες καταστροφές και λεηλασίες . Πίσω από αυτές τις καταστροφές είναι η κόκκινη φασιστοζυμμορία Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ . Προσπάθησαν να κάψουν την Ελληνική Σημαία που κρατούσε το Στρατιωτικό Άγημα και έβριζαν με αισχρά λόγια τον Εθνικό μας Ύμνο . ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ........... ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος συνεργαστεί με συριζαίους δεν έχει μέλλον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή