OPTOCENTER

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ" ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 1.000 ΕΥΡΩ! ΒΙΝΤΕΟ

Μπίζνες εκατομμυρίων με δεκάδες ΜΚΟ με το όνομά του να υπάρχει παντού -Κωσταντίνου λέγεται το πουλημένο τομάρι που έβαλε όλα τα...

προσφυγόπουλα στα σχολεία και ζητάει και σπίτια δωρεάν από το κράτος καθώς και 1000 ευρώ.

Υποθετικό ερώτημα…αν βλέπατε μια αφίσα που είχε…την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν:
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ

η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις…τι γνώμη θα σχηματίζατε;
δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;Και όμως,ιδού λοιπόν οι δυο αθεράπευτοι ΜΚΟδάκηδες..δείτε τα παρακάτω στοιχεία..
όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο..
Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις.
Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε,θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.
Ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕτην Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ
είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001
είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματοςο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση «απελάστε τον ρατσισμό» είναι και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά
είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ ΕύβοιαςΜετά από κάθε αναγγελία συγκέντρωσης των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανακοίνωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα.Παράδειγμα…από ένα παλιότερο
Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
ποιός υπογράφει;(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
ποιός είναι και εδώ;( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)
την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
(Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου),
την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»
( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη…εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή…τον κύριο Κούρκουλα), ..
Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά;
εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο Βήχου που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας… τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε;

και ένα τελευταίο μιας και πιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα και ο νους σας κατεβάζει μήπως γνωρίζετε ποιός είναι ο «κύριος» που στο βίντεο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους στα επεισόδια με τα ΜΑΤ;;;
όχι πως είναι απαραίτητο να ξέρετε…αλλά λέμε τώρα….τόσο κόσμο γνωρίζετε …με τόσα πράγματα καταπιάνεστε…όλο και κάποιον θα σας θυμίζει!!!


Βέβαια στην πορεία έχουν προσχωρήσει σε αυτές τις Μκο και άλλα άτομα.Άλλοι γιατί είναι άνεργοι και άλλοι πίστεψαν πως αυτές οι οργανώσεις έχουν αγνές προθέσεις και ήθελαν να προσφέρουν εθελοντικά σαν άτομα την όποια εργασία τους ανέθεταν οι δυο «αρχηγοί».
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έφυγαν αηδιασμένοι,αλλά λόγω ιδεολογίας προτίμησαν για την ώρα να σιωπήσουν,ώστε να μην προκαλέσουν τριβές και εσωτερικά προβλήματα στον ακροαριστερό χώρο.Αφιερωμένο σε όσους τρώνε το κουτόχορτο των Μπίζνες-Καλά-Οργανωμένες..
egklimatikotita.gr

9 σχόλια:

 1. Μεγάλος αλήτης και ανθέλληνας το κάθαρμα και ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ του ΑΝΤΑΡCIA -ΜΟΣΑΝΤ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλοι οι συριζαίοι έχουν ΜΚΟ και κάνουν ξέπλυμα μαύρου χρήματος . Έχουν θυσαυρίσει οι κλέφτες της αριστεράς και μας έχουν ξεσκίσει στα χαράτσια και στους φόρους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ελάχιστοι στις ΜΚΟ είναι καλών προθέσεων άνεργοι.Οι υπόλοιποι παίρνουν το χαρτζιλίκι τους και τα άλλα,τα πολλά,είναι ευνόητο πού πηγαίνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αναρωτιέται ο αρθρογράφος
  ``...τι διάολο άλλη δουλειά δεν κάνετε;;;΄΄
  Μα αυτή ακριβώς είναι η..."δουλειά τους!!!"
  Ρεμάλια, αποτυχημένοι, τεμπελόσκυλα, που "πουλάνε φιλανθρωπία" γεμίζοντας τις "φαρδιές τσέπες τους" με εκατομμύρια ευρώ...!
  Αυτοί είναι, μεταξύ άλλων, που προδίδουν συνειδητά τον ελληνικό λαό, ξεπουλώντας την πατρίδα στους πίθηκους και ζούνε στην χλιδή διαβιώντας πολυτελέστατη ζωή!!!
  "Απαιτούν" τις σχολικές υποδομές, τα σπίτια των Ελλήνων που θα "δημεύει" το κράτος εξαιτίας της υπερφορολόγησης, τους φόρους που πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι, για να τα "παραχωρήσουν" στους λαθρομουσουλμάνους!!!
  Για αυτά τα ρεμάλια του υποκόσμου
  -γιατί εκεί τους "βρήκαν" οι διάφοροι τύποι σαν τον G.Sorros-
  οι Έλληνες πρέπει να εξαθλιωθούν και να πεθάνουν πάμπτωχοι, σε μια πατρίδα που θα την έχουν "αλώσει" οι επήλυδες έποικοι από την αφρική και την ασία!!!
  Δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους, έχουμε αντιληφθεί τον σκοτεινό και καταστροφικό ρόλο τους, αυτόν που τους έχουν "αναθέσει" οι εμπνευστές της ΝΤΠ!!!
  Κάθε ημέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αντιλαμβάνονται την προδοσία...και όλοι αυτοί οι αναρχοάπλυτοι "αλληλέγγυοι" θα έχουν το τέλος που τους "αξίζει"!!!
  ΑΠΕΛΑΣΤΕ τους αντιΡΑΤΣΙΣΤΕΣ με τους παραφουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς στα "ευαγή ιδρύματα" του εξωτερικού!!!
  Αρουραίοι των υπονόμων, που "μολύνουν" με τον βρωμερό και άθλιο βίο τους την ελληνική κοινωνία, αυτό είναι...

  ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έχει γεμίσει ο τόπος αποβράσματα σαν και αυτόν τον κατσαπλιά βρομοκομουνιστή . Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο έχουν ισοπεδώσει αυτή την χώρα . Σκουλίκια Μιάσματα και Αρπαχτικά μας ξεσκίζουν κάθε μέρα τις σάρκες μας και αυτοί γλεντοκοπούν με τα λεφτά τα δικά μας . ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΡΟΜΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΑΣΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άι στο Διάολο κάθαρμα ανθέλληνα του ΑΝΤΑΡCIA .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτός ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ έχει πλάτες τις ξένες μυστικές υπηρεσίες και δεν τον ακουμπάει κανείς . Γι αυτό έχει κάψει και λεηλατήσει όλη την Αθήνα και κυκλοφορεί ελεύθερος . Μια μέρα όμως κάποιος θα τον πηδήξει τον ΤΣΟΓΛΑΝΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιος να τον "πηδήξει" τον βρωμόκωλο;;;
   Άντε κανένας πακιστανός, ή καμμιά "παρέα" αφγανών..."μερακλήδων"!
   Δεν τον βλέπεις πως είναι ο στραβοχυμένος λουκουμάς;;;
   Άσε που μυρίζει σαν ψοφίμι...

   Διαγραφή
  2. ...μυρίζει σαν ψοφίμι γιατί πλένετε μια φορά τον χρόνο την περιοδο του ραμαζανίου.

   Διαγραφή