Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ! ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!

Έτσι θα χαθεί η ελληνική γη, έτσι θα αρπάξουν οι δανειστές από τους Δήμους την περιουσία τους και θα τους παρακάμψουν, χωρίς να δώσουν...

λογαριασμό κανένα! Έτσι γίνεται με την παραλία Καλαμίτσας στην Καβάλα η οποία περνά στο ΤΑΙΠΕΔ και από' κει στους δανειστές!!! Όλα για την...αποπληρωμή του χρέους. Όλα τα έχουν κανονίσει οι πολιτικοί προδότες. Από τον ΓΑΠ, μέχρι τον Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπαδήμο και τώρα τους Τσίπρα-Καμμένο!
Ιδού τι καταγγέλλει ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Παράσχος Αγανικόλας  για το θέμα:
«Μέχρι σήμερα πάμπολλοι δήμοι έχουν συνεργασία με την ΕΤΑΔ ΑΕ, η οποία προέρχεται από την συγχώνευση των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων και της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.
Η εταιρεία λοιπόν αυτή με την επωνυμία «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ»  (ΕΤΑΔ ΑΕ) που συστάθηκε με την ΚΥΑ με αρ Δ6Α 1162069 ΕΞ 2011(Β 2779),όπως ισχύει απορροφάται από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ (Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Α.Ε). Η ανώνυμη  λοιπόν αυτή εταιρεία Ε ΤΑΔ ΑΕ έχει απορροφηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ, το οποίο έχει ως καταστατικό σκοπό του την ΕΚΠΟΙΗΣΗ ,για την κάλυψη των χρεών προς τους δανειστές της χώρας μας.
Με λίγα λόγια αλλά και με την τοποθέτηση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας βλέπω ένα μεγάλο πωλητήριο να πλανάται πάνω από την ακτή της Καλαμητσας που πιστεύω και θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι αν είχαν βρει υποψήφιο αγοραστή-επενδύτη θα την είχαν ξεπουλήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.
Οι Δήμοι  λοιπόν παύουν να έχουν τη νόμιμη δυνατότητα να συνεργάζονται με το Ελληνικό Δημόσιο γιατί τέτοιες  παραχωρήσεις είναι αδύνατες, αφού δεν επιτρέπονται από τον ιδρυτικό νόμο του ΤΑΙΠΕΔ . Το ΤΑΙΠΕΔ το μόνο που κάνει,  άλλωστε και γι αυτό δημιουργήθηκε, είναι να εκποιεί σε ιδιώτες και τα χρήματα να μεταφέρονται στους δανειστές.
Οι Δήμοι δηλαδή τίθενται ουσιαστικά στο περιθώριο και κάθε δυνατότητα ανάπτυξης άλλα και καλύτερης ποιότητας ζωής δεν υφίσταται. Και να σας θυμίσω ότι το νομικό πλαίσιο του ΤΑΙΠΕΔ προβλέπει αυστηρές δεσμεύσεις και ουσιαστικά απαγορεύει τη συνεργασία με τους δήμους και τις παραχωρήσεις  ακινήτων σε δημοτικούς και δημόσιους  φορείς. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε τους δημότες μας άλλα και το δημόσιο συμφέρον της πόλης μας το οποίο θα πληγεί ανεπανόρθωτα και η ζημιά θα είναι τεράστια για όλους μας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ»

2 σχόλια:

  1. H ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.!!!!!!!
    Κασιμάτης: «Εγκληματικός οργανισμός» το ΤΑΙΠΕΔ
    http://www.efsyn.gr/arthro/kasimatis-egklimatikos-organismos-taiped

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ'ΑΡΧ@Δ@@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή