Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΓΙΑ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ!!!! Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣΜΙΚ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ...

Η Τουρκία προχωρά στην πιο σοβαρή πρόκληση! Όπως αναφέρει το...

tilegrafima.gr προχωρά στην κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο προχωρά η Τουρκία, καθώς βγάζει το ερευνητικό σκάφος TCG CESME για έρευνες στο κέντρο του Αιγαίου.

Σύμφωνα με την NAVTEX 181/17 η Τουρκία ανακοινώνει ότι το ερευνητικό σκάφος TCG CESME θα πραγματοποιήσει υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες από τις 9 Φεβρουαρίου «μέχρι νεωτέρας».
Η περιοχή που έχει αναγγείλει τις παράνομες έρευνες της η Τουρκία εκτείνεται εκατέρωθεν του 25ου μεσημβρινού που αποτελεί τον πάγιο στόχο της τουρκικής διεκδίκησης για επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίου.
Πού είσαι Ανδρέα Παπανδρέου, που το 1987 δεν κώλωσες μπροστά στο Σισμίκ που βγήκε για έρευνες στο Αιγαίο και ξεκίνησες για πόλεμο επιστρατεύοντας όλες τις μονάδες και στέλνοντάς τες στον Έβρο και τα νησιά μας, να δεις τον...χέστη Τσίπρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου