Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ!

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το άτυχο κοριτσάκι που ανασύρθηκε τα ξημερώματα αναίσθητο ύστερα από φωτιά στο...


 διαμέρισμα του 1ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Κατερίνη, όπου διέμενε με τη μητέρα του .
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός όταν οι γείτονες αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι της οικογένειας.
Οι πυροσβέστες που εισήλθαν στο διαμέρισμα εντόπισαν μία μικρή εστία φωτιάς στον καναπέ του σαλονιού που έσβησαν αμέσως, όμως εξαιτίας των πυκνών καπνών που είχαν ήδη εισπνεύσει και πιθανόν στον ύπνο τους, ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους, μία 45χρονη μητέρα από το σαλόνι και την 9χρονη κόρη της από το υπνοδωμάτιο της!
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης χωρίς τις αισθήσεις τους, λόγω του καπνού που εισέπνευσαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες κλινικά νεκρή είναι και η άτυχη γυναίκα, που επίσης ανασύρθηκε αναίσθητη από το σαλόνι της, όπου και ξέσπασε η πυρκαγιά.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης, το 9χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του, ενώ εγκεφαλικά νεκρή είναι η μητέρα ηλικίας 46 ετών και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες εντόπισαν στον καμένο καναπέ κάτι που έμοιαζε με καμένη γόπα τσιγάρου και ενδεχομένως η πυρκαγιά να ξέσπασε από αυτό.

Έρευνα για την απίστευτη αυτή τραγωδία διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η μάνα να αποκοιμήθηκε στο σαλόνι και ενδεχομένως να της έπεσε τσιγάρο στα μαξιλάρια του καναπέ με αποτέλεσμα αυτή την δραματική τροπή.
το διαβάσαμε στο madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου