Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ! ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!!! Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ...ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Δείτε φάτσα! Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Προσκεκλημένος (πριν από λίγο) στον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ, φώναζε ακατάσχετα, εκτοξεύοντας μόνο μπούρδες! Τον ρωτούσαν αν θα ψηφίσει τα 3,6 δις νέα μέτρα κατά του λαού και ο ίδιος έλεγε "άρες μάρες κουκουνάρες"! 
Ποιος είναι ο...τύπος; Ναι, Τύπος είναι, δημοσιογράφος από την ΕΡΤ 3 που εκμεταλλεύθηκε την προβολή που του παρείχε το γυαλί για να βγει...

βουλευτής και να ...σφάζει με τις ψήφους του τον λαό, εξαθλιώνοντάς τον! Όχι μόνο προσβάλλει με την παρουσία του και τις ψήφους του τον λαό, αλλά τον μαχαιρώνει πισώπλατα! Είναι ένας από τους δήμιους του λαού, που εκτελεί τις εντολές των τοκογλύφων-δανειστών! Ψηφίζει κατ΄εντολή των εχθρών του λαού και της χώρας! 
Αυτό το κομματόσκυλο λοιπόν (δείτε φάτσα), απευθυνόμενος σε αγρότη που βγήκε στον αέρα, του είπε ότι δεν δέχεται προσβλητικές αναφορές προς το πρόσωπό του!!! Ο ίδιος δηλαδή μπορεί και να προσβάλει και να εξαθλιώνει τον λαό, αλλά απο τον λαό δεν δέχεται προσβλητικές αναφορές στο πρόσωπό του! 
Θαυμάστε τον! Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης το όνομά του! Κομματόσκυλο με πατέντα!

2 σχόλια:

  1. Αυτό το κομματόσκυλο του βρωμολαθροσύριζα να πάει στον αγύριστο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμίσαμε ψώνια, τι λέω ψώνια...ψωνάρες!!!
    Γίνανε "βο(υ)λευτές", πράγμα εύκολο στις μέρες μας, αρκεί να είσαι προσκυνημένος δοσίλογος και εθνικός μειοδότης... και νομίζουν ό,τι έχουν "πιάσει" τον παπά (όχι τον γνωστό Νο 2 της συμμορίας ΣφΥΡΙΖΑ) από τ' αρχ#δι@!!!
    ΡΕ ΟΥΣΤ...! Θα φάτε παλούκωμα που θα είναι όλο δικό σας, χθεσινά κοπρόσκυλα, που το "παίζετε" κύριοι σήμερα, στην πλάτη του ελληνικού λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή