Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΣΦΑΓΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ! ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 900.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ! ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΕΕ!!!

Η κυβέρνηση των ολετήρων, η κυβέρνηση Τσίπρα υποτάχθηκε στα κελεύσματα των δανειστών αρνούμενη να στηρίξει την ύστατη στιγμή ...

τον ελληνικό λαό. Αντιθέτως, με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις και την ισοπέδωση του αφορολόγητου, αναμένεται φορολογικός Αρμαγεδδών και ισοπέδωση των συντάξεων. Θα πληγούν ακόμη και συντάξεις των 400 ευρώ, ενώ η υπερβολική αύξηση της φορολόγησης θα φέρει την απόλυτη καταστροφή. Ο λαός θα χάσει τα σπίτια του και τα καλλιεργήσιμη ή μη χωράφια του τα οποία παραδίδονται στους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ! 

1 σχόλιο:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ !!!!!!! ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή