Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ "ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ"

Η Ραχήλ Μακρή είναι μια γυναίκα πολιτικός η οποία δεν περνάει ...

απαρατήρητη. Γίνεται στόχος γιατί λέει τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να φοβάται. Έφυγε απο τα κόμματα γιατί κατάλαβε ότι οι αρχές που είχαν συμφωνηθεί δεν τηρήθηκαν. Θεωρεί πως οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, δηλαδή οι υπάλληλοι των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια θανάτου των λαών της Ευρώπης. Επέλεξε να ανακηρύξη τον πολιτικό της φορέα στην Κρήτη στο σπήλαιο του Μελιδονίου, γιατί τα κόκκαλα των 340 ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί μαρτυρούν την αντίσταση κατά των Τούρκων και την άρνηση της παράδοσης.
γράφει ο 
Ποια ήταν η ανάγκη ώστε να δημιουργήσετε το νέο πολιτικό φορέα « ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ», και να γίνει η ανακοίνωσή του ειδικά την 25η Μαρτίου στην Κρήτη;

Γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει ότι το αδιέξοδο στην χώρα προήλθε από εκπροσώπους ενός πολιτικού συστήματος σάπιου από την διαπλοκή και την διαφθορά.

Ότι ήρθε η ώρα να ορθώσει το ανάστημα του, να πάψει να τους φοβάται, να πάψει να ανέχεται τις δολοπλοκίες του.

Ότι ήρθε η ώρα να πάψει να υποκύπτει σε ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σε αριστερά, δεξιά και κέντρο, να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει.

Για να γίνει αυτό πρέπει να διαμορφωθούν νέες πολιτικές δυνάμεις.
Αποφάσισα να αναλάβω την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός μετώπου πολιτών, οργανώσεων, κινημάτων και συλλογικοτήτων έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένας πολιτικός πυρήνας αντίστασης στην αναπόφευκτα αποτυχημένη μνημονιακή πολιτική της ύφεσης της ληστείας των πολιτών από τους τραπεζίτες, της διαφθοράς και της διαπλοκής και φυσικά της εθνικής υποτέλειας.

Ανακήρυξα το Μέτωπο Νίκης από το σπήλαιο του Μελιδονίου της Κρήτης, όπου βρίσκονται τα Κόκκαλα 340 γυναικόπαιδων και 20 αντρών που αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Τούρκους προκειμένου να μην ζήσουν σκλάβοι. Που αρνήθηκαν την υποταγή και προτίμησαν τον θάνατο αντιστεκόμενοι με αρετή και τόλμη που σε κάνει να ντρέπεσαι για την δική μας παραίτηση ως λαού, απέναντι σε οικονομικούς κατακτητές και εφιάλτες.

Επέλεξα την 25 Μαρτίου 2017 για να μας θυμίζει την βαριά κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοι μας, το υπέρτατο καθήκον μας να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές των Ελλήνων τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων μας.

Πιστεύετε ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ζητούν την παράδοση «άνευ όρων» της χώρας μας, με τις συνεχείς πιέσεις που μας ασκούν;

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, δηλαδή οι υπάλληλοι των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια θανάτου των λαών της Ευρώπης.

Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνουν οι ευρωπαίοι πολιτικοί, αλλά τι έπραξαν και τι πράττουν οι Έλληνες πολιτικοί.

Το 2009 ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί χρησιμοποιώντας ως βασική δικαιολογία το χρέος, δημιούργησαν τεχνητά κρίση δανεισμού προκειμένου το Δ.Ν.Τ να εισέλθει στην χώρα.

Με το πρόσχημα της σωτηρίας της οικονομίας και της παραμονής της χώρας στην ΕΕ και στο ευρώ κατά παράβαση των ευρωπαϊκών συνθηκών, επέβαλαν κείμενα που με τις όποιες αναθεωρήσεις τους αντικατοπτρίζουν την οικονομική κατοχή της χώρας.

Το καλοκαίρι του 2015 η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου παραβιάζοντας την λαϊκή εντολή, χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές, πρακτικές και μεθοδεύσεις τρομοκράτησης του λαού υπέγραψαν τρίτο μνημόνιο.

Το μόνο για το οποίο τους πιέζουν είναι για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων ηλίθιοι, όπως αποκάλεσαν τον πρωθυπουργό μαριονέτα των τραπεζιτών και διεθνών τοκογλύφων.

Το μόνο για το οποίο τους πιέζουν είναι για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων «ηλίθιε», όπως αποκάλεσαν τον πρωθυπουργό μαριονέτα των τραπεζιτών και διεθνών τοκογλύφων.

Η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων για πάνω από 100 χρόνια.



Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του πολιτικού φορέα που δημιουργήσατε, που θα κινείται και ποιος θα είναι ο στόχος του;

Το Μέτωπο Νίκης είναι ένα ευρύ, ζωντανό και ανοιχτό Μέτωπο πολιτών, κινημάτων και οργανώσεων που αρνούμαστε τις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σε αριστερά, δεξιά και κέντρο.

Που αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν.

Που αρνούμαστε να γίνουμε συνεργοί στις υπόγειες συμφωνίες και δολοπλοκίες τους, που αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι και να ανοίξουμε την παλάμη για να μας πετούν σάπιες μαρμελάδες και αποφάγια όταν μας κλέβουν αυτά που δικαιούμαστε και την ώρα που αυτοί ζουν ως μεγιστάνες τρώγοντας φιλέτα σε σουίτες πανάκριβων ξενοδοχείων.

Που πρεσβεύουμε το νέο, το άφθαρτο, το καθαρό, την όρεξη για δουλειά και την αγάπη μας για την Πατρίδα. 
Που ενωνόμαστε για να ασκήσουμε το πατριωτικό μας καθήκον όπως αυτό προκύπτει από το Σύνταγμα, να αγωνιστούμε για την ανατροπή των πρωταιτίων της σκηνοθετημένης και εγκληματικής κρίσης, για να ανακτήσουμε την εξουσία που μας ανήκει, για να σχεδιάσουμε τις εναλλακτικές προτάσεις και πλάνα για την έξοδο από το δημοσιονομικό τέλμα και την ανθρωπιστική κρίση που δημιούργησαν επίορκοι πολιτικοί σε συνεργασία με ξένους κατακτητές.

Για να σχεδιάσουμε ένα μοντέρνο, ευέλικτο κράτος στο πλευρό του πολίτη, που θα προωθεί την Ανάπτυξη, την κοινωνική πρόνοια, την ελευθερία, την δικαιοσύνη και την Ειρήνη.

Θεωρείτε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό, και αν ναι πως;

Η σημερινή κυβέρνηση ψήφισε μνημόνιο κατ’ εντολή αποικιοκρατών, δηλαδή μια ακόμα αποικιοκρατική σύμβαση και τίποτα παραπάνω. 
Επέλεξε να εφαρμόζει σκληρά, παράλογα και επιβλαβή για την ελληνική κοινωνία και οικονομία μέτρα που προσφέρει ως δώρο στους εμπνευστές και εκτελεστές του εκβιασμού της χώρας.

Επέλεξε να συμμαχήσει με τους τοκογλύφους, επέλεξε να συμμαχήσει με τα κόμματα της διαπλοκής, αφού ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και αφού τον πούλησε.



Φύγατε από την «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», ενώ όλοι είχαν την εντύπωση πως βρήκατε «πολιτικό λιμάνι». Τι συνέβη και υπήρξε αυτή η εξέλιξη;

Στήριξα την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα στην βάση τήρησης θεμελιακών αξιών συνεργασίας.

Στην βάση δημιουργίας ενός πολιτικού σχηματισμού που να εκφράζει τις πεποιθήσεις και τις αρχές που έχω αναπτύξει στα τρία χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας και δυνάμει των οποίων συμμετείχα και συμμετέχω στην πολιτική.

Αυτές οι αρχές δεν τηρήθηκαν.

Δήλωσα ότι δεν μπορώ να υπηρετήσω κάτι διαφορετικό από αυτό και απλά αποφάσισα να μην συνεχίσω.

Τι έχετε αποκομίσει από την έως τώρα πολιτική σας δράση; Είναι ελεύθεροι οι βουλευτές να πούνε τις απόψεις τους και να κάνουν πράγματα τα οποία πιστεύουν;

Κατά το Σύνταγμα, οι βουλευτές αποφασίζουν και ψηφίζουν με βάση τη συνείδησή τους.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο αυτό δεν ισχύει και οι βουλευτές ψηφίζουν βάσει εντολών κομματικών γραμμών και εντολών αρχηγών κομμάτων.

Είναι απλά καλοπληρωμένα πρόβατα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βουλευτική τους επιβίωση για οικονομικούς λόγους.

Δεν δίστασαν εν γνώση τους να βάλουν την υπογραφή τους σε αποικιοκρατικές συμβάσεις παράδοσης του λαού μας για τα επόμενα 145 χρόνια και να βγαίνουν με θράσος να δηλώνουν ότι θα περάσουν, καθώς είναι λιγότερα από τα 400 χρόνια σκλαβιάς της τουρκοκρατίας.

Οι βουλευτές αυτοί είναι επίορκοι και κατά το Σύνταγμα πολιτικά υπόδικοι έσχατης προδοσίας αφού κατέλυσαν εν γνώση τους το πολίτευμα και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην χώρα μας και αρχίζει η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος που τόσο θέλουν να καταργήσουν για να νομιμοποιήσουν τα εγκλήματα τους.

Για αυτό και το Μέτωπο Νίκης ήδη έχει ξεκινήσει να επεξεργάζεται το σχέδιο λειτουργίας συνταγματικού δικαστηρίου στην χώρα, την κατάργηση του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών που θεσπίστηκε από την χούντα των συνταγματαρχών και την ενεργοποίηση της συντακτικής πράξης του 1945.




Για τα πιστεύω σας μείνατε εκτός βουλής. Δεν θα προτιμούσατε να είστε εντός και να δίνατε τη μάχη σας;

Εάν είχα κάνει την «γυναικούλα» και δεν έκανα Ερωτήσεις που ενόχλησαν επιχειρηματίες και πολιτικά κατεστημένες οικογένειες δεν θα είχα διαγραφεί από τον Πάνο Καμμένο, ο Αλέξης Τσίπρας θα με είχε κάνει Υπουργό, θα είχα ψηφίσει μνημόνια και θα είχα διορίσει όλους τους συγγενείς και φίλους.

Θα εξασφάλιζα το μέλλον των παιδιών μου για να χαντακώσω το μέλλον των υπολοίπων.

Εάν ήθελα να είμαι Βουλευτής θα ήμουνα και μάλιστα εκλεγμένη, όχι διορισμένη. 
Προτιμώ να κρατήσω τις αρχές και αξίες που έδωσε ο συνταξιούχος εργάτης πατέρας μου και η μάνα μου.

Τους χαρίζω λοιπόν τις καρέκλες τους, εξάλλου τις κατέχουν έχοντας εξαπατήσει αυτούς που τους τις έδωσαν και συντηρούνται σε αυτές εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και την ανέχεια ψηφοφόρων τους που προτιμούν να ανοίγουν την παλάμη τους για να επαιτούν και όχι να διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν.

Εγώ έμαθα την γροθιά να την υψώνω ψηλά, να διεκδικώ αυτά που μου ανήκουν, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τον συνάνθρωπο μου, όπως μου έδειξε να πράττω ο Κύριος και Θεός μου, Ιησούς Χριστός και να υπάρχω για το όνειρο μου να δω την πατρίδα μου στο βάθρο που της αξίζει.

Εξάλλου το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν, στην ομορφιά των ονείρων τους.

3 σχόλια:

  1. H τυπησα πού έλεγε στο φεισ μπουκ της οτι είναι εναντίον των Εθνων,σαν εβραια που είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα καταλαβαινει κανεις γιατι κι εσυ καραβλαχα μπηκες στην πολιτικη,για να τρως καλα,ουστ αλητησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή