Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΛΥΚΕΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ!


Εντοπίστηκε το σπίτι της οικογένειας των Ρομά που είχαν γλέντι το βράδυ όχι όμως και οπλισμός, ενώ κανείς περίοικος δεν ανέφερε ότι αυτοί πυροβόλησαν. Σαρώνεται ο καταυλισμός και η γύρω περιοχή για υπόπτους
Θοδωρής Παναγιωτίδης
(news247.gr)
Κυριολεκτικά σαρώνεται από την Αστυνομία ο γειτονικός στο 6o Δημοτικό Σχολείο καταυλισμός Ρομά. Μάλιστα σύμφωνα με τις...


πληροφορίες μας, εντοπίστηκε και το σπίτι της οικογένειας Ρομά που είχε γλέντι τη νύχτα, ωστόσο αρνούνται ότι πυροβόλησε κάποιος εξ αυτών, ενώ και γείτονές τους ανέφεραν πως είχαν μόνο μουσική και όχι όπλα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι έχουν βρεθεί και κάλυκες σε χωράφια ανάμεσα από τα σπίτια αυτά που έχουν κατασχεθεί και θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Από την ευρύτερη περιοχή γίνονται προσαγωγές υπόπτων προς εξέταση, λαμβάνονται καταθέσεις και γίνονται ακόμα και κατ’ οίκον έρευνες για εντοπισμό τυχόν βολίδων ή καλύκων ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπισθεί και κατασχεθεί τυχόν όπλα.
Η απίστευτη εξέλιξη στην τραγωδία με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, προέκυψε σήμερα όταν ο ιατροδικαστής εντόπισε μία σφαίρα στον εγκέφαλο του μικρού αγοριού.

Το άτυχο παιδάκι έχασε την ζωή του εξαιτίας άσκοπου πυροβολισμού από ασυνείδητο ένοπλο και τώρα η Ασφάλεια και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου που εξαιτίας της άμετρης ανοησίας του χάθηκε τόσο άδικα η ζωή ενός μικρού παιδιού!
Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο επί της οδού Βαρελά στο Μενίδι, το παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε και χτύπησε πίσω στο κεφάλι, στο τσιμέντο της αυλής.
menidi from eurokinissi on Vimeo.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε αναίσθητο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στην ζωή. Καθώς το τραύμα ήταν στο ινιακό οστό, πίσω στο κεφάλι δεν είδαν την σφαίρα που είχε περάσει το τριχωτό της κεφαλής του και το παιδί οδηγήθηκε στο νεκροτομείο.
Σήμερα το πρωί όμως που έγινε η νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή εντοπίστηκε η αιτία θανάτου του που ήταν μία σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι και προκάλεσε το κακό…
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροτομή κ. Καλογριά, ο θάνατος του παιδιού επήλθε από βολίδα πυροβόλου όπλου που καρφώθηκε κάθετα στον θόλο του κρανίου από το τριχωτό της κεφαλής προκαλώντας εκτεταμένες και θανατηφόρες βλάβες στον εγκέφαλο!
Το γεγονός ότι αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους γιατρούς τη νύχτα εξηγείται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή γιατί ήταν σχεδόν τυφλό το τραύμα και έγινε αντιληπτό μόνο κατά την διενέργεια της νεκροτομής καθώς δεν ήταν εμφανές.
Η σφαίρα εκ πρώτης όψεως είναι μικρού διαμετρήματος έχει μεταφερθεί όμως για βαλλιστική ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς μόνο η σφαίρα μπορεί να «προδώσει» βαλλιστικά το όπλο από το οποίο εκπυρσοκροτήθηκε, εφόσον βεβαίως αυτό υπάρχει ακόμα και δεν έχει πεταχτεί από τον δράστη και εφόσον βεβαίως εντοπιστεί ο δράστης…
Σημειώνεται ότι στο παρελθόν στο Μενίδι, έχουν συμβεί ξανά αντίστοιχα περιστατικά από άσκοπους πυροβολισμούς που προέρχονταν κυρίως από τον καταυλισμό. Μάλιστα, πριν 5 χρόνια ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε στο κεφάλι στο προαύλιο παιδικού σταθμού και πάλι από αδέσποτη σφαίρα.
Σίγουρα δεν βοηθάει τις έρευνες της Αστυνομίας ότι πέρασαν τόσες ώρες για να γίνει αντιληπτή αυτή η εξέλιξη αναφορικά με το περιστατικό, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι στον καταυλισμό των Ρομά που απέχει περίπου 700 μέτρα είχε στηθεί γλέντι το βράδυ και έπεφταν άσκοποι πυροβολισμοί, αν και οι γονείς και οι δάσκαλοι που βρίσκονται στο σχολείο εκείνη την ώρα δεν άκουσαν κάποιο πυροβολισμό, ίσως λόγω της απόστασης, αλλά και της μουσικής που έπαιζε κατά της διάρκεια της σχολικής εκδήλωσης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου