Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

Δείτε και ξαναδείτε το βίντεο και μην σας πιάνουν κορόιδα όσοι ...
προσπαθούν να σας πουν ότι οι αρμόδιοι της σχολικής γιορτής του 2ου δημοτικού σχολείου ήθελαν απλά να μιλήσουν για την Ειρήνη και ότι τα παιδιά αναπαριστούσαν τις Ελληνίδες- πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής! Δείτε τι γράφει ο παρακάτω αναγνώστης μας ο οποίος το παίζει έξυπνος: 
despan100 10 Ιουνίου 2017 - 12:32 π.μ.
Δεν ντρέπεστε ολοι εσεις εδω μέσα να δημοσιεύετε ψευδείς ειδήσεις χωρίς να ξέρετε τι Σας γίνεται....ντροπιαζετε, συκοφαντείτε και αμαυρώνετε μια μαθητική γιορτη τυφλωμένοι απο την ημιμάθεια που σας διακατέχει....η γιορτη ήταν για τον πόλεμο και την Ειρήνη.....οι πρόσφυγες που έδειχναν ήταν Έλληνες της Σμύρνης.....και οι μαντήλες των κοριτσιών ήταν αυτές που φόραγαν οι γιαγιάδες σας στα χωριά....ή μήπως κι αυτές ήταν μουσουλμάνες με μπούρκες και σας κορόιδευαν;;;;;;;πραγματικά σας λυπάμαι που δεν έχετε με τίποτα αλλο να ασχοληθείτε και φαντάζεστε και αναδημοσιεύετε ψευδείς ειδήσεις......κρίμα και ντροπή σας!!!!!!
Αυτά λέει ο despan100
Δείτε το βίντεο στιγμή προς στιγμή και πιο κάτω σας το μεταφράζουμε για να καταλάβετε το μήνυμα-παγίδα που έστησαν:

"...Και το νερό τους έφερε ως εδώ. Αδέσποτα, χωρίς χαρτιά, με πρόσωπα στεγνά. Εγώ που χρόνια τώρα τριγυρνώ σαν πουλί περιπλανώμενο, στη μοναξιά, στη ξενιτειά, που δεν την αντέχω άλλο πια..."
ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ! Τι άλλο θέλετε δηλαδή για να καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για τους Έλληνες-Ελληνίδες της μικρασιατικής καταστροφής; 
Αναγνώστριά μας η οποία έχει καταλάβει την μπλόφα με τις σκόρπιες σκηνές από τη μικρασιατική καταστροφή που έδειχνε στο video wall, αναφέρει σε σχόλιό της: "Επειδή εσείς το είδατε, πιστεύετε ότι τους έπιασε ο πόνος για τη μικρασιατική καταστροφή, ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ θέλανε να πούνε;; (Ότι, δηλαδή, "ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"... συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα, διότι εδώ πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας, μιας Ελλάδας που ήδη καταρρέει δημογραφικά, και, επίκειται, με απλά αριθμητικά δεδομένα, η ισλαμοποίησή της)".
Ιδού λοιπόν το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ της ενέργειας! Έστησαν μια μπλόφα και χρησιμοποίησαν τα παιδιά για να περάσουν αυτό το μήνυμα: "ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ"! Και βεβαίως η εικόνα έδειχνε μουσουλμάνες με μαντίλες και όχι τις γιαγιάδες και προγιαγιάδες μας από τη Μικρασιατική καταστροφή. 
Αυτά μαθαίνουν σήμερα οι δάσκαλοι στα παιδιά μας; Γονείς ξυπνήστε!

28 σχόλια:

  1. Καταλάβαμε ποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν στους ελληνόπαιδες.
    Ποιος δεν το κατάλαβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν έντεχνα να εξομοιώσουν τους δικούς μας Έλληνες πρόσφυγες με τα 77 αλλόθρησκα φύλα (ισλαμοφασίστες) κατά πλειοψηφία έρχονται στην Ελλάδα,προσπαθώντας να μας κάνουν να πιστέψουμε πως το 1922 είναι το ίδιο με το 2015+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΣΩΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Σ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ !!!!!!!ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25''ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ?????????

      Διαγραφή
  3. Το κοριτσάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο από αλλοδαπό ήταν μαθήτρια.
    Θα ανεβάσουν καμιά παράσταση για συμπαράσταση σ' αυτό το κορίτσι;
    Θα ανεβάσουν καμιά παράσταση για να στείλουν κάποιο μήνυμα προς τους μαθητές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις μαντηλες που φορούσαν οι γιαγιαδες μας,
    δεν τις φορουσαν ουτε τα παιδια, ουτε οι μαμαδες μας.

    Επίσης θελω να σας επιστησω την προσοχη σε αυτό

    https://hellasforce.com/2017/06/10/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80-%ce%af-%cf%83-%cf%84-%ce%b7-%cf%83/

    Προκειται περι ''συγκινητικης'' προπαγανδας.
    Εβαλαν στα χειλη ενος Νιγηριανου τις λεξεις που ο Ελληνας υπερασπιζεται και μας τον παρουσιαζουν ως Ελληνα που υπερασπιζεται τις ιδιες αξιες με εμας...
    Ελλαδα-Θεός -Οικογενεια.

    Ειναι ντροπη !
    Διπλα του φιγουραρει η βολευτινα του κομματος των προδοτων Κουντουρα.

    Πειτε μου αν δεν ειναι προπαγανδα...

    Οσο για τις αντιδρασεις και τα αρνητικα σχολια... τα καταπινει ο σκουπιδοφαγος στο hellasforce.com
    Μηπως προκειται καιγια πληρωμενη δημοσιευση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε... μονον οι γιαγιαδες φορουσαν μαντηλι στο κεφαλι.
    Δεν το εδεναν οπως το κανουν οι μουσουλμανες... και δεν ηταν ολες οι γιαγιαδες που φοραγαν μαντηλι, τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ό,τι πιο χυδαίο και αποκρουστικό, να εξομοιώνουν οι αριστεροι την Μικρασιατική Καταστροφή και τους Έλληνες Ορθοδόξους αδελφούς μας που ήρθαν στον εθνικό κορμό .....με τους αφροασιάτες λαθρομετανάστες που μπουκάρουν στην Ελλάδα ελέω Σύριζα.

    Η Ελλάδα δέχεται ένα βίαιο και πρωτόγονο εποικισμό με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υλοποιούνται τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης . Η Παγκοσμιοποίηση επιβάλλει τα ανοιχτά σύνορα και τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες που έχουν ως αποτέλεσμα την κατάργηση των Εθνών.
    Είδατε εσείς τα αριστερά ή τα δεξιά κόμματα να αντιδρούν σ' αυτά τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης;
    Στην Ελλάδα αντιδρά μόνο το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευγε στον "Διπλ. Παρατηρητη", που ξεσκεπαζει κι αναδεικνυει τετοιες φαρσες κι πλυσεις εγκεφαλου που στοχευουν τα παιδια μας, απ'τους απατριδες διεθνηστες !

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.ΔΗΛ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΑ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ Η΄ΛΕΝΙΝ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Αν σας βρίζαμε τα πιτόγυρα θα σας άρεσε;» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των αμνοεριφίων
    Ενοχλημένα από τον χλευασμό της αγαπημένης τους τροφής εμφανίζονται τα αμνοερίφια της χώρας, σύμφωνα με δηλώσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια σημερινής έκτακτης συνέντευξης τύπου.

    Μιλώντας από κεντρικό λιβάδι της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των αμνοεριφίων κατήγγειλαν σε υψηλούς τόνους το γεγονός ότι η αγαπημένη τους τροφή έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

    «Ακούμε συνέχεια Έλληνες να λένε υποτιμητικά ο ένας τον άλλον, ‘καλά φάε σανό εσύ’ ή ‘άσε μας ρε σανοφάγε.’ Δηλαδή τι έχει ο σανός; Μια χαρά τροφή είναι. Αν σας βρίζαμε τα πιτόγυρα θα σας άρεσε;» είπε χαρακτηριστικά ένα πρόβατο.

    Έντονη φαίνεται να είναι και η δυσαρέσκεια των τετράποδων και για το γεγονός ότι οι υποστηρικτές των κομμάτων μιλάνε με απαξιωτικό τρόπο συλλογικά για το είδος τους αλλά και τα κατσίκια της χώρας.

    «Βλέπουμε στο τουίτερ και στο φέισμπουκ του τσοπάνη να γράφει ο ένας ‘είσαι πρόβατο’ και ο άλλος να του απαντάει ‘είσαι γίδι’» είπε ένα μέλος του κοπαδιού που πλησίασε την κάμερα και ζήτησε το λόγο.

    «Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Σας πληροφορώ ότι προσωπικά ξέρω γίδια που είναι πολύ πιο έξυπνα από ορισμένους ψηφοφόρους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρωτα πρωτα οσα λετε πανω δεν ισχυουν. Δεν υπηρχαν Μπουργκες. Το site αυτο ειναι Μασωνικο και λεει ψεματα!Ξυπνηστε! Σας τρομοκρατουν επιτηδες για να σπειρουν το φοβο. Ημουν στο σχολειο κ ητανε Μικρασιατικη καταστροφη μονο. Ξυπνηστε ο Βραχιολοδης ανηκει στην στοα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αι γαμισου νούμερο. Ας βάζανε εκδήλωση για το Δίστομο. Κάτι τέτοιοι σαν και σένα γάμισαν το ελλαντα

      Διαγραφή
    2. 12:55 μ.μ.,
      Καλά, ήσουν στο Σχολείο, είδες την παράσταση και δεν την κατάλαβες;
      1) Τι σχέση έχει η μικρασιατική καταστροφή με τις μαντίλες;
      Οι μαντίλες συμβολίζουν την μικρασιάτισσα Ελληνίδα;
      Τις μαντίλες οι Ελληνίδες τις φορούν ή τις φορούσαν περιστασιακά.
      Βλέπε φωτογραφίες γυναικών από την Μικρά Ασία:

      http://www.lifo.gr/uploads/image/881939/Scan-24.jpg

      https://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/1481039.jpg

      Η μαντίλα συμβολίζει την μουσουλμάνα γυναίκα, όπως ο σταυρός συμβολίζει τον χριστιανισμό. Διαφωνείς;

      2) Το τραγούδι στο βίντεο, μιλάει π.χ. για ''αδέσποτα, χωρίς χαρτιά''. Τι σχέση έχουν αυτά με την μικρασιατική καταστροφή;
      Δες το βίντεο. Μήπως το βίντεο δεν προέρχεται από την παράσταση;

      Έχεις την καλοσύνη να μου πεις τι από τα παραπάνω δεν είναι σωστό;

      Διαγραφή
    3. Προς 12:55 μ.μ.,
      Γράφεις στο σχόλιό σου: ''Ξυπνηστε ο Βραχιολοδης ανηκει στην στοα!''
      Γνωρίζεις την άποψη της στοάς για τις μαντίλες;
      Πες μας, λοιπόν, ποια είναι η άποψή της στοάς για τις μαντίλες;

      Διαγραφή
    4. H MIKΡΑΣΙΑΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΛΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝ.ΑΡΑ ΟΥΣΤ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΦΑΞΟΥΝ
      1.Τζορτζ Σόρος: Χρειάζεστε ...αντικατάσταση από «Μετανάστες»! (Βίντεο)
      2.Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ
      https://m.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

      Διαγραφή
    5. Πες τα φιλε!! Ολοι ξερουνε το μασονικο σχεδιο του site αυτου!!Ψεματα λενε παιδια,εχει δικιο ο κυριος πανω. Δειχνανε Ελληνιδες αλλα κ Αρμενισες που τους καψανε οι Τουρκοι.

      Διαγραφή
  13. Άξιοι της μοίρας μας. Χωρίς Θεό πατρίδα οικογένεια. Πρότυπα μας ο σιχαμενιος ο καρβέλας και ο σπαλιαρας. Τωρα που θα σας πάρουν και τον καναπέ να δω που θα κάθεστε να γράφετε στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΕΦΤΙΛΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΗΔΗΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oι Ελληνες προσφυγες ηρθαν με ανταλλαγη με χαρτια απολύτως μετρημενοι και ηρθαν στα ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.Οι ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ Τους ΛΑΘΡΟ ΔΙΧΩΣ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΩΡΑ Ε?

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμε λυπάμαι οι Έλληνες της Μ Ασιας δεν ησαν ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ.Ειχαν χαρτια και ερχοντουσαν οργανωμενα σε ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
      16/01/2017 - 13:36
      ΤΟΥΡΚΙΑ
      Τζορτζ Σόρος: Χρειάζεστε ...αντικατάσταση από «Μετανάστες»! (Βίντεο)
      http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/528007_tzortz-soros-hreiazeste-antikatastasi-apo-metanastes-vinteo

      Διαγραφή
  17. Οι εκδιωχθέντες βιαίως εκ Τουρκίας και προσελθόντες εις την Ελλάδα ως πρόσφυγες ήσαν Έλληνες.
    Δηλαδή Έ λ λ η ν ε ς οι οποίοι ήλθον εις την Ε λ λ ά δ α.
    Ποιος άνθρωπος α ρ ι σ τ ε ρ ή ς ιδεολογίας δεν ημπορεί να κατανοήσει αυτό το απλούν γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ως αντεπιχείρημα, οι υποστηρικτές της απόψεως ό,τι η σχολική εορτή είχε θέμα(και)τον Ξεριζωμό των Ελλήνων προσφύγων από την Ιωνία γη και επειδή "χρησιμοποιούν" κατά κόρον ως "επιχείρημα" -προς επίρρωση των λεγομένων τους- ό,τι και οι γυναίκες Μικρασιάτισσες φορούσαν ``μαντήλες΄΄, θέλω να τους πληροφορήσω ό,τι αυτές οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους ΔΕΝ "επενδύονταν την μαντήλα" ήταν ένα "τέχνασμα" που χρησιμοποίησαν οι μεγαλύτερες σε ηλικία, φορώντας την μαντίλα και στις νεαρότερες κοπέλες για να μην διακρίνεται εύκολα η ηλικία τους(και η ομορφιά τους)και να αποτρέψουν με αυτόν τον τρόπο, τις απαγωγές και βιασμούς νεαρών κοριτσιών από τους τούρκους, που είχαν ``αφηνιάσει΄΄ και με απίστευτη αγριότητα βίαζαν και έσφαζαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!

    Δυστυχώς, για τους "προοδευτικούς νεοταξίτες αριστεριστές", οι γνώσεις τους γενικά στην ΙΣΤΟΡΙΑ, είναι περιορισμένες και έτσι η "επιχειρηματολογία τους" καθίσταται..."παιδαριώδεις"!!!

    Άλλωστε, είναι στην ισλαμική κουλτούρα, οι άνδρες μουσουλμάνοι να επιβάλλουν στις γυναίκες τους μουσουλμάνες, να φορούν "μπούρκα & μαντίλα" για να μην είναι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και έτσι να μην είναι "επιθυμητές" από άλλους άνδρες...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 195 σχόλια αθροιστικά κατά της παράστασης, στις 4 αναρτήσεις με αυτό το θέμα και έχει συνέχεια...
    Μαθαίνω ό,τι δεκάδες blogs έχουν πάρει το κατάπτυστο γεγονός και το αναπαράγουν συνεχώς...!
    ΑΝ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
    Τώρα βέβαια έβρεξε σήμερα και οι..."εμπνευστές" θα πουν ότι ψιχάλιζε...
    το φτύσιμο ούτε που περνάει από το..."μυαλό τους"!!!
    Έτσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή