Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΝΤΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Από την ιστοσελίδα προώθησης της παρέλασης των ομοφυλοφίλων, που...

θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας στις 10 Ιουνίου 2017 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής, μπορεί να δει κανείς τους χορηγούς, στους οποίους ξεχωρίζουν αρκετά γνωστά ονόματα.
Καλό είναι να τα γνωρίζουμε, για να μην κάνουμε χρήση των προϊόντων τους, στο πλαίσιο βεβαίως του εφικτού, εφόσον διαφωνούμε με την παράλογη προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας, που τελευταία γίνεται στη χώρα μας όλο και εντονότερη (μόνο μια οργάνωση αντιδιαδήλωσης διαμαρτυρίας ίσως έκανε την αντίδραση πιο ηχηρή, δεν ξέρω όμως αν θα ήταν σκόπιμη αν δεν οργανωνόταν σωστά και κατέληγε σε ακροδεξιό ή θρησκευτικό φανατισμό, δίνοντας λανθασμένο μήνυμα και παριστάνοντας τους αντιδρώντες ως γραφικούς).
Από χρυσούς χορηγούς:
- Vodafone
- Μπύρα Mythos
Από αργυρούς χορηγούς:
- Το νερό Evian
- Τα αναψυκτικά Frutop
Από χορηγούς επικοινωνίας:
- Η δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ)
- Το Πρώτο Πρόγραμμα
- Ο Δήμος Αθηναίων, ο ραδιοφωνικός του σταθμός 9.84 και το προωθητικό για την πρωτεύουσα δίκτυο City of Athens
- Το κανάλι MAD
- Το περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ
- Αριστερά περιοδικά και ιστοσελίδες τύπου Lifo, Εφημερίδα των συντακτών, antivirus κλπ.
Από online χορηγούς:
- ΟΑΣΑ
- toradiofono.gr
- Ίδρυμα Μποδοσάκη
- Ίδρυμα Ωνάση
- Mercedes
- Πρεσβεία των ΗΠΑ
Από χορηγούς φιλοξενίας
- Aegean airlines
- Hilton
Δείτε αναλυτικά εδώ: http://athenspride.eu/sponsors/
Δεν αντέχει βέβαια κανείς στον πειρασμό να σχολιάσει ορισμένα ονόματα, όπως της Αμερικανικής Πρεσβείας, που πετροβολούν ανήμερα του Πολυτεχνείου αρκετοί από αυτούς που συμμετέχουν και στην ομοφυλοφιλική παρέλαση, της Mercedes, τα αυτοκίνητα της οποίας καταστρέφουν πολλοί από τους υποστηρικτές των ομοφυλοφίλων σε ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και της Vodafone, η οποία έχει κάνει προνομιακό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για οικογένειες - μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων. Νομίζω μια καλή κίνηση θα ήταν όσοι χρησιμοποιούν το εν λόγω συμβόλαιο να αποχωρήσουν, συντάσσοντας μια ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Vodafone, ίσως και μέσω του επίσημου φορέας τους (ΑΣΠΕ), μια και δεν είναι δυνατό να εμφανίζεται η εν λόγω εταιρία ότι ενισχύει ταυτόχρονα τόσο τους ομοφυλοφίλους όσο και τις πολύτεκνες οικογένειες, που συμβάλλουν στον περιορισμό του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας, μια και η διάδοση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας βάλει ευθέως κατά της θεώρησης της παραδοσιακής οικογένειας άντρας-γυναίκα-παιδί ως φυσικό τρόπο διαδοχής των γενεών και θεμέλιο του κοινωνικού ιστού.
katanixis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_71.html#more (τιτλος: παραλλαγμένος)

14 σχόλια:

  1. πήξαμε στα πουστράκια ρε γαμώτο...
    με αυτές τις λούγκρες θα πολεμήσουμε;;
    καήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πρώτη γραμμή,για να ασχοληθούν οι Οθωμανοί με τον κώλο τους, και τα παλληκάρια μας να τούς πάρουν στο κυνήγι με τα παντελόνια κατεβασμένα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλόοοο.
      Είναι τα νέα σχέδια που έχει εκπονήσει η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση, ή έτσι το 'πες αυθόρμητα;;;

      Διαγραφή
    3. ...γιατί αν όλο αυτό είναι μέρος ενός πολεμικού σχεδίου τότε, τώρα εξηγούνται όλα αυτά τα "πολύχρωμα πάρτι" και έτσι μόνο καταλαβαίνω γιατί η πολιτεία τους..."εκτρέφει"!! Clever...

      Διαγραφή
  2. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ...... ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ..... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ...... ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ..... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος δε σημαίνει ότι είναι δειλός.Υπάρχουν και ετεροφυλόφιλοι που είναι κότες.Το θέαμα με την "παρέλαση" είναι γελοίο φυσικά αλλά απαντάω στο πρώτο σχόλιο περί πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου, κανείς δεν είναι ατρόμητος εμπρός στον βίαιο θάνατο στον πόλεμο. Συμφωνώ ότι και οι ετερόφυλοι θα φοβηθούν, αν θέλεις θα..."κλάσουν πατάτες!"
      Όμως ο γνήσιος άνδρας, ο ετερόφυλος όπως λες, έχει κάποια στερεότυπα που δεν θα επιτρέψουν τον φόβο να μετατραπεί σε πανικό και δειλία!
      Τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των γνήσιων ανδρών αυτό θα κάνουν, θα πολεμήσουν.
      Οι ομοφυλόφιλοι έχουν άλλη θεώρηση και άλλα "πρότυπα" ή στερεότυπα αν θέλεις. Έχουν και το σύμπλεγμα κατωτερότητας, λόγω και της διαστροφής τους, γιατί το ξέρουν, ό,τι αυτό που "επιθυμούν" είναι ανωμαλία και στρεβλό, οπότε, εμπιστοσύνη δεν τους έχεις, αξιοπιστία μηδέν και σε λόγο..."που-στη" δεν βασίζεσαι.
      Άλλωστε για αυτούς τους λόγους οι "περισσότεροι" επιδιώκουν και παίρνουν εύκολα την απαλλαγή από το στράτευμα!!

      Διαγραφή
  6. ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΙΑ Κ....ΚΙΑ ΘΑ ΠΗΔ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απέλαση ομοφυλοφύλων αμέσως!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πουσταριό, πουστεύει την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απέλαση ομοφυλοφίλων αμέσως!!!!!!!!!!!!! Είναι κατώτερης μορφής άνθρωποι, είναι τέρατα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή