Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 85ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ!


Θύμα του ένας ανήλικος, ηλικίας 14 ετών
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 85χρονου
Έδινε στο θύμα...

από 5 έως 10 ευρώ για να ασελγήσει πάνω του!
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 85χρονου κατηγορούμενου για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κι αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον: Λεβέντη Σπυρίδωνα του Στεφάνου, γεν. στις 24-04-1932 στην Κωνσταντινούπολη.

Θυμίζουμε ότι ο 85χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ως θύμα του φέρεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο ο ηλικιωμένος γνώρισε όταν ο ανήλικος πήγε να του πει τα κάλαντα.

Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.

Ο ηλικιωμένος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου αγοριού, με αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά.

1 σχόλιο:

  1. Μία είναι η τιμωρία, ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ!!!
    Για όλους αυτούς τους παιδεραστές μόνο ο ανασκολοπισμός θα τους "συνετίσει" και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τις "ορέξεις τους...". Έτσι απλά!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή