Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΓΟΝΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΑΝΤΙΛΑ! ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ"! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ....

Γονέας αποκαλύπτει στην εφημερίδα μας τα όσα προγραμματίσθηκαν...

Μας είπε λοιπόν ότι, η αρμόδια εκπαιδευτικός, στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης του σχολείου, όπου θα θέλουν να δείξουν τις συνθήκες πολέμου που βιώνουν οι πρόσφυγες, υποχρέωσε αρκετές μαθήτριες που θα υποδυθούν τα προσφυγόπουλα να φορέσουν μουσουλμανική μαντίλα. Μάλιστα, όπως μας τόνισε "σύμφωνα με την παράσταση πρέπει να έχουν σκυμμένα τα κεφάλια και να προχωρούν με σκυθρωπό υφος, φορώντας πάντα τη μαντίλα. Εγώ, αυτό δεν το δέχτηκα για το παιδί μου, ειδικά από τη στιγμή που έμαθα ότι γι' αυτό το έργο έκαναν και πρόβες, με τη δασκάλα να παρατηρεί συνέχεια τις μαθήτριες να έχουν σκυθρωπά τα πρόσωπά τους και σκυμμένο το βλέμμα στο πάτωμα! Σχολική γιορτή είναι αυτή ή μύηση στον μουσουλμανισμό; Του χρόνου δηλαδή τι θα υποχεώνουν στα παιδιά μας; Να κρατάνε το κοράνι; Το συγκεκριμένο σχολείο δεν έκανε καμία γιορτή για την 28η Οκτωβρίου ή την 25η Μαρτίου, και βάζει τα παιδιά μας να ντυθούν μουσουλμανάκια; Όχι, δεν το δέχομαι, το θεωρώ προσβολή για την παιδεία μας και για τα ήθη τα ελληνικά. Αντί να βάλουν τα παιδιά μας να ντυθούν Σουλιώτισσες, να ντυθούν με ελληνικές ενδυμασίες, αντί να έχουν πρόσωπα χαμογελαστά και αισιόδοξα, τα υποχρεώνουν να αποχαιρετίσουν τη σχολική χρονιά ντυμένα μουσουλμανάκια, με μαντίλες και σκυθρωπά πρόσωπα;".
Σε ερώτησή μας αν αντέδρασαν πολλοί γονείς γι αυτό που πρόκειται να γίνει απόψε, μας απάντησε: "Όχι και αυτό είναι θλιβερό. Δυστυχώς, η κοινωνία μας αλώνεται διότι δεν υπάρχουν σωστά αντανακλαστικά από τις οικογένειες. Γνωρίζετε ότι πολλές οικογένειες τη σημερινή εορτή την αντιμετωπίζουν ως κάτι που πρέπει να διδαχθούν τα παιδιά μας; Είναι φοβερό. Αν η οικογένεια έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο, φαντασθείτε τι θα γίνει μετά από 15-20 χρόνια. Θα έχει χαθεί κάθε τι ελληνικό από αυτό τον τόπο". Και κατέληξε: "Να γνωρίζετε ότι, αν απόψε τελικά δεν φορέσουν οι μαθήτριες μαντίλα, αυτό θα οφείλεται στην εφημερίδα σας και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από αυτή, όχι από τους γονείς. Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, λίγοι γονείς αντέδρασαν". 
Νωρίτερα επικοινωνήσαμε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού κ. Αφροδίτη Κουρή (φωτό) η οποία σε σχετική μας ερώτηση απάντησε: "Δεν υπήρξε καμία καταγγελία από γονείς για την αποψινή εορτή. Μπορώ να σας πω ότι την περιμένουμε με αγωνία την εορτή να δούμε τι θα μας δείξουν τα παιδιά". 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την πρόσκληση που έχει διανείμει το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού για την αποψινή εορτή. 

65 σχόλια:

  1. Καθάρματα της βρομο αριστεράς θα σας πάρει ο διάολος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μονο οι ψευτοαριστεροι ανθελληνες και μουσουλμανοι ειναι ολο το διεφθαρμενο ανθελληνικο <> Συστημα ολων των κολοκομματων της μουσουλμανικης βουλης των ανθελληνων <>

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι "ψευτοαριστεροί". Είναι κανονικοί αριστεροί. Δηλαδή κομπλεξικοί ανθέλληνες και χριστοφοβικοί.

      Αντίσταση στα αριστερά καθάρματα.

      Διαγραφή
  2. ΞΕΘΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ . ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χένρι κισιγκερ πριν περίπου 25 χρόνια.Οσα είπε αυτά βιώνουμε .και την ιστορία μας άλλαξαν και τα έθιμα μας τα διέλυσαν και την παιδεία μας την ευτελισαν.Μακαρι να μπορούσε να σηκωθεί ένας Μέγας Αλέξανδρος ο Μέγιστος Έλλην και να τους στείλει όλους πίσω στον σκοταδισμο.Δεν έχω καμία σχέση με κανένα κόμμα και ούτε πρόκειται.
    Ένας απλός σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://sylgoneon2.wordpress.com/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ''Πολιτική ορθότητα'' της παγκοσμιοποίησης δεν επιτρέπει να εκφράζεται άποψη που δεν είναι αρεστή ή δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά της.
    Όποιος δεν πάει με τα νερά της παγκοσμιοποίησης χαρακτηρίζεται ως ''φασίστας'' ή ''ρατσιστής''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ Φασιστες ρατσιστες πρωτοι ειναι ολο το ανθελληνικο διεφθαρμενο προδοτικο <> Συστημα οι ψηφοφοροι τους και μετα η ΕΕ

      Διαγραφή
    2. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ Φασιστες ρατσιστες πρωτοι ειναι ολο το ανθελληνικο διεφθαρμενο προδοτικο <> Συστημα οι ψηφοφοροι τους και μετα η ΕΕ

      Διαγραφή
    3. Τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του antifa CIA βεβήλωσαν το Μνημείο του Γρηγορίου Αυξεντίου στην Πλατεία Κύπρου και γέμισαν τον Χολαργό με ανθελληνικά συνθήματα . ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

      Διαγραφή
  6. "Χίλια" ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΟΝΕΑ-πατέρα που μίλησε με παρρησία για αυτήν την χυδαιότητα που επιχειρούν να "ανεβάσουν" δήθεν, ως μαθητική παράσταση...!
    Οι γονείς πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά.
    Στο κάτω-κάτω, για τα παιδιά τους πρόκειται, τι άλλο θα πρέπει να περιμένουν για να αποβάλουν όλους τους εκφυλισμένους που "εκμεταλλευόμενοι" το σαθρό παιδαγωγικό σύστημα που επικρατεί, εξ αιτίας και των "πολιτικών μεθοδεύσεων" που ακολουθούνται τα χρόνια της κρίσης και χωρίς "κάποιοι" να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, παραμένοντας με την ανοχή μας στο απυρόβλητο, εκμαυλίζουν τους νεαρούς Έλληνες από την τρυφερή ηλικία, από το δημοτικό σχολείο!!

    Δεν έχουμε κανένα κοινό με αυτές τις απολίτιστες φάρες που μας κουβαλιούνται με το..."έτσι θέλω" στην Πατρίδα μας!
    Δεν έχουμε και τα ίδια Πιστεύω ούτε και με τους αλλοτριωμένους που πολεμούν λυσσαλέα τον Ελληνισμό, στην ίδια την κοιτίδα του...!

    Προς επίρρωση της απόψεώς μου, θα τους "θυμίσω" ό,τι αυτές οι βαρβαρικές φυλές, που με "τόση σπουδή" κάποιοι διεφθαρμένοι τυχάρπαστοι, σπεύδουν ανερυθρίαστα να "οργανώσουν σχολικές γιορτές-παραστάσεις(;)" και που ουδεμία σχέση έχουν με την ελληνική παράδοση και τα έθιμα του λαού μας, έχουν ως..."οικογενειακό έθιμο" την κλειτοριδεκτομή!!!
    Αυτούς επιθυμείτε να..."μιμηθούν" τα Ελληνόπουλα;;;
    Ομολογήστε το επιτέλους...
    Αλλά τι ρωτάω; Το θράσος δεν συμβαδίζει με το θάρρος...!

    Προς ενημέρωσή τους, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει καθιερώσει Παγκόσμια Ημέρα κατά της κλειτοριδεκτομής την 6η Φεβρουαρίου.
    Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. 150 εκατομμύρια κορίτσια έχουν υποστεί αυτό το βάρβαρο μουσουλμανικό "έθιμο" και κάθε χρόνο προστίθενται σε αυτό, ακόμη δύο εκατομμύρια κοριτσάκια παγκοσμίως!
    Αυτούς επιθυμείτε να "επιβάλλεται" ρε νεοταξίτες στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ !

      Διαγραφή
    2. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

      Διαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΥΓΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ Κ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ? ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΩΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό καταδεικνύει ό,τι είναι "κομμάτι" ενός ευρύτερου οργανωμένου σχεδίου...
      Τι διάολο; Συν έπεσαν οι "φαεινές ιδέες"; Στην Γλυφάδα, στην Ελευσίνα, στον Χολαργό...;
      Οι θρησκευτικοί ταγοί θα συνεχίσουν να κάθονται με..."σταυρωμένα χέρια";
      Αλλοιώνονται τα χρηστά ήθη, από τους "εκφυλισμένους"!!
      Ουδείς έχει "δικαίωμα" από τους πνευματικούς και θρησκευτικούς ηγέτες να αδιαφορεί!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ...

      Διαγραφή
  9. Χιλια μπράβο που αντιδράσατε και που δημοσιοποιήσατε το θέμα. Ολοι αυτοί είναι σίγουρο πως είναι ανθέλληνες. Καθίκια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Όλα αποσκοπούν κάπου.
    Μη μου πείτε ότι τυχαία οι Δυτικοί βομβάρδισαν και διέλυσαν την Λιβύη του Καντάφι !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αίσχος για τους γονείς. Μπράβο στον μοναδικό Έλληνα γονέα που κατήγγειλε την ανθελληνική σχολική γιορτή. Για τους "εχπαιδευτικούς" τι να σχολιάσεις. Είδαμε και το ένα λεπτό σιγής στο γήπεδο της Σαουδικής Αραβίας για τα θύματα της Αγγλίας το πόσο τίμηδαν οι μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές. Μεγάλη πρόκληση. Κι εμείς θα μάθουμε τα παιδιά μας να σκύβουν το κεφάλι μπροστά στις μαντίλες.
    Αγία Τριάς, τίμιε Σταυρέ σώσον ημας τη δυνάμει Σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλήθεια, απ’ όλους τους γονείς μόνο ένας βρέθηκε να αντιδράσει; ντροπη στην ’δασκάλα’ ντροπή και για τους υπόλοιπους γονείς που το δέχτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυρία "πρόεδρος" που έχει και...``αγωνία για την σημερινή εορτή και για το τι θα της "δείξουν" τα παιδιά...΄΄ "δύναται" να μας απαντήσει, αν πολιτικά είναι τοποθετημένη στο "αντιλαϊκό κόμμα" του ΣΥΡΙΖΑ ;;;
    Αν ΔΕΝ ανήκει πολιτικά στο εν λόγω ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ αντιλαϊκό κόμμα έχει καλώς και εξ υπακούεται ό,τι δεν υποχρεούται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.
    Αν όμως είναι ΣΥΡΙΖαία και έχει ΚΑΙ την καλοσύνη να απαντήσει, ας το κοινοποιήσει και στους γονείς και για να ξέρουμε κι'εμείς οι υπόλοιποι, "τι γίνεται" στα σχολεία των παιδιών μας...
    Διατυπώνω εύλογο ερώτημα!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιγάδες-σες ANTIFA και πρακτοράκια του Σόρος λίγα τα ψωμία σας.Έξω από Χολαργό ΤΩΡΑ όσο ακάμα έχετε καιρό.Σκατα στον τάφο σας που θέλετε να μπασταρδέψετε τον Χολαργό του Περικλή μας

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να δημοσιευσετε τις φωτογραφιες και τα ονοματα των δασκαλων και της διευθυντριας.

    Οι προδοτες και οι πωλητες του ελληνικου λαου εχουν ονοματεπωνυμο.
    Πρεπει να τους γνωριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 50+ σχόλια στην χθεσινή ανάρτηση και άλλα 20 περίπου σχόλια έως τώρα σε αυτήν την ανάρτηση και όλα ενάντια στο να ντύσουν ελληνόπουλα με μπούργκες και μουσουλμανοαραβικές φορεσιές και ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί οι υπεύθυνοι;
    Περίεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η μητέρα ψεύδεται ασυστόλως...κι εσείς ακολουθείτε άκριτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ψεύδεται ασύστολα ρε συριζαία;
      Ποιος δεν έχει προσωπική και εμπειρική κρίση;
      Για τι τους πέρασες όλους αυτούς τους σχολιαστές; Για "χάπατα" σαν τα μούτρα σας;
      Δεν είναι σαν εσάς που ότι σας λένε οι νεομαρξιστές καθοδηγητές σας είναι "ευαγγέλιο"!!
      Ποια μητέρα ρε...ποια AMSTEL....

      Διαγραφή
    2. Αλήτες συριζαίοι , σύλλογοι γονέων του συριζα και κομμουνιστές δάσκαλοι καθοδηγούν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του antifa και βεβηλώνουν τα Μνημεία του Χολαργού . Γ............. τους .

      Διαγραφή
    3. Αλήτες συριζαίοι , σύλλογοι γονέων του συριζα και κομμουνιστές δάσκαλοι καθοδηγούν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του antifa και βεβηλώνουν τα Μνημεία του Χολαργού . Γ............. τους . Όποιος στηρίξει ανοιχτά ΣΥΡΙΖΑ θα φτύσει αίμα . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

      Διαγραφή
    4. αντε γαμισου μωρη ψωφια φραγκοκοτα που εχεις το θρασος να πεις οτι ψευδεται ασυστολα η γυναικα χαμουροπουτσα γαμω το σπιτι σου το μουνι της μανας σου και οτι εχεις και δεν εχεις ελεεινο μασονικο υποκειμενο... του κερατα κορη ...!!!!αλληλεγγυοι βρομιαριδες ερχεται ο θανατος σας κουφαλες..(((((

      Διαγραφή
  18. Θέλετε να γίνετε και 100% Έλληνες τρομάρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διφορούμενο σχόλιο.Να γίνεις πιο σαφής,σε ποιους απευθύνεσαι;
      Εδώ τα σχόλια πρέπει να είναι ξεκάθαρα ως προς την τοποθέτηση τους...όχι τραβεστί καταστάσεις,ξεκαθάρισέ το.Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου,όποια και αν είναι αυτή.

      Διαγραφή
    2. Σε αυτούς που θέλουν να φορέσουν στα παιδάκια μπούρκες.Αυτά στην χώρα καταγωγής τους.Εδώ είναι Ελλάδα.Αν είσαι ντεμί Έλληνας τι ψάχνείς να βρείς

      Διαγραφή
    3. ...καλώς, ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

      Διαγραφή
  19. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ?????? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΣΕΙ ΠΗΡΑΜΕ????? ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ !!!!!!!! ΤΟ 97.5% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2.5% ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ !!!!! ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ??????? ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΕΙΧΘΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 01.48 ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ !!!!!! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!!!!ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΕΦΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΙ !!!!!!ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ !!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ !!!!!!!!!!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα μας πει κάποιος ποια είναι τα καλά του πολυπολιτισμού;
    Θα μας πει κάποιος σε ποια χώρα της Ευρώπης ενσωματώθηκαν οι μουσουλμάνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τέλειο βάση άρθρο ...για τα μουγκανητά χρυσαυγουλο/κυρήγματα ,,,το έργο να το δούμε και μετά να κρίνουμε ...έδωσαν σε 2-3 κοριτσάκια να επενδυθούν ένα ρόλο ... κι έγιναν μουσουλμανάκια ...... κι ο Ναζιστικός χαιρετισμός κι ο αγκυλωτός σταυρός είναι κατ άλλα αρχαιοελληνικός ...!!ουστ ρε ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμμορίες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ λεηλατούν τα σπίτια του Χολαργού σακατεύοντας ανήμπορους ηλικιωμένους συμπολίτες και οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του Γ......... ΠΟΥΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ καμαρώνουν με τα έργα τους .

      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΕΡΓΑ . ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΣΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ........

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ 9:18 π.μ.,
      1) Τα ''χρυσαυγουλο/κυρήγματα'' τι κακό προξενούν στην Ελλάδα; Μήπως φέρνουν μνημόνια; Μήπως προκαλούν την οικονομική εξαθλίωση που βιώνουμε ως Έλληνες;

      2) Γιατί αμφισβητείς ότι ο ''αγκυλωτός σταυρός'' ή ο ''χαιρετισμός'' είναι ελληνικός;
      Δες εδώ:
      http://www.greekalert.com/2012/05/blog-post_3128.html

      Ο χαιρετισμός που κάποιοι θεωρούν ναζιστικό υπήρχε πριν από τον Μεταξά:

      kolotoubes.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2539.html

      Υπήρχε και στα χρόνια του Μεταξά:

      http://www.pronews.gr//item/χαιρετούσε-«φασιστικά»-και-ο-γρηγόρης-λαμπράκης

      Θα ήθελα να δώσεις απαντήσεις και στα δύο ερωτήματα, για να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    4. Πληροφορίες για τον αγκυλωτό σταυρό πριν τον οικειοποιηθεί ο Χίτλερ, υπάρχουν εδώ.
      http://www.mixanitouxronou.gr/giati-i-amerikani-stratiotes-ston-proto-pagkosmio-polemo-ichan-sta-sakidia-to-schima-tis-svastikas/

      Διαγραφή
  25. Μόλις σας περάσει η τρέλλα, θα πάτε να ξαναδείτε καρβέλα και survivor και θα ξανά ψηφίσετε τσίπρα, οπότε αντε να χαθειτε επαναστάτες της πουτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού την είδες την τρέλα;;
      Τα υπέρ του Έθνους, της Ορθοδοξίας και των πατροπαράδοτων αξιών σχόλια είναι εκδήλωση τρέλας;;

      Διαγραφή
    2. Ναι φίλε 12:48μμ, γι'αυτούς τους..."ελληνόφωνους",
      ``τα Υπέρ του Έθνους, της Ορθοδοξίας και των πατροπαράδοτων αξιών΄΄ είναι "τρέλα(!)"...Γι'αυτό και έχουν βαλθεί να μας..."θεραπεύσουν" με το να μας επιβάλλουν τον ισλαμισμό, το κοράνι και την σαρία!!!
      Η απορία μου είναι, εφ'όσον όλοι αυτοί οι "αλληλέγγυοι" δεν αγαπάνε και δεν σέβονται την Πατρίδα που τους ανάθρεψε, τότε γιατί δεν πάνε να ζήσουν στο Αφγανιστάν, στην Σομαλία ή το Πακιστάν που έχουν και τους..."δεσμούς αίματος";;;

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Εσυ Ρε γιδοβοσκε 12.48 η λέξη τρέλλα σε πείραξε? Το μαύρο σου το χάλι όχι??

      Διαγραφή
    4. Ναι με πείραξε αυτή η λέξη.
      Μου άρεσε όμως η λέξη γιδοβοσκός, γιατί προτιμώ να βόσκω γίδια, παρά να βλέπω τηλεόραση, όπως εσύ. Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου, ούτε καν ξέρω τι είναι αυτό το survivor.

      Διαγραφή
    5. Είμαι βέβαιος ότι ο "DaVinci" είναι περισσότερο πατριώτης από πολλούς άλλους. Διοχετεύει όμως την αγανάκτηση του χρησιμοποιώντας στα σχόλιά του την ειρωνεία για τα "συμβαίνοντα" στην Πατρίδα και, δεν έχει και πολύ άδικο για τον σκωπτικό τρόπο που εκδηλώνεται.
      Είναι γεγονός DaVinci ό,τι οι πατριώτες που νιώθουμε την Ελλάδα στην ψυχή μας, είμαστε ανοργάνωτοι και δεν έχουμε έναν Πατριωτικό χώρο(δυστυχώς)για να οργανωθούμε και να σταθούμε σύσσωμοι απέναντι στην θολοκουλτούρα των ολετήρων που ξεπουλάνε την Ελλάδα μας, την Πατρίδα μας!!!
      Μέχρι να βρεθεί αυτός ο Γνήσιος Πατριωτικός χώρος, είμαστε "αναγκασμένοι" να λειτουργούμε σε μικρές ομάδες και να εκφράζουμε την αγανάκτηση και τον θυμό μας μέσα από το διαδίκτυο...
      Κάποια χρονική στιγμή θα γίνει και αυτό και τότε, αλλοίμονό στους ξεπουλημένους εθνομηδενιστές...

      Ελπίζω να μην σε πρόσβαλα με το σχόλιό μου και να έχω δίκιο για σένα φίλε συνσχολιαστή.

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  26. Αριστερά σκουπίδια θα έρθει η ώρα που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε σκουπίδια ε σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με ανυπομονησία περιμένουμε και τη διοργάνωση εκδρομής στο τέμενος του Ομάρ για ολοήμερο προσκύνημα.Έτσι θα μάθουνε τα παιδιά τη διαφορετικότητα και να μην είναι ρατσιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η χώρα είναι σε αθλία κατάσταση και οι συριζαίοι μας λένε φασίστες . Πριν δύο μέρες εγκληματίες εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα μικρό αγοράκι στο Μενίδι και ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί . Δεν υπάρχει κυβέρνηση ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί παντού . Ανθέλληνες και Εφιάλτες λεηλατούν σπίτια Ελλήνων , μικροκαταθέσεις 500 ευρώ και βάζουν διόδια σε όλους τους χωματόδρομους . Η αλητοκρατία της αριστερής κατοχικής ψευτοκυβέρνησης των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΔΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος . Χιλιάδες πεθαίνουν έξω από τα Νοσοκομεία ΑΧΟΥΡΙΑ / ΣΤΑΥΛΟΙ γιατί δεν έχουν χρήματα . Σύντομα θα γκρεμίσουν και τους τάφους των πατεράδων μας . Τα ερπετά του ΣΟΙΜΠΛΕΡ δεν θα σταματήσουν εδώ . Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει εκόμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής έχει όνομα; Θα ήθελα να το μάθω έτσι όταν γράφουμε να βάζουμε και την υπογραφή μας καλό είναι. Είσασταν στη γιορτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ήσουν στη γιορτή; Το βίντεο που καταχωρίζεται σ' αυτήν την ιστοσελίδα δεν είναι από την ''γιορτή'';

      Διαγραφή
  30. ΟΛΟΙ ΑΝΏΝΥΜΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ...!! = Ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής = ΚΑΜΙΑ ΧΡΥΣΟ - ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που κατακεραυνώνεις τους ''ανώνυμους επαναστάτες'' είσαι ''επώνυμος'';
      Τι κακό κάνουν αυτοί οι ''ανώνυμοι επαναστάτες'' στην Ελλάδα;
      Είναι κακό να υπερασπίζονται το Έθνος, την Ορθοδοξία και τις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδος;
      Εσύ που δεν ανήκεις σε καμιά ''ΧΡΥΣΟ - ΣΑΒΟΥΡΑ'' ενοχλείσαι, υποφέρεις, πονάς, επειδή υπερασπίζονται τις αξίες της Πατρίδος μας;
      Περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
    2. Οι συριζαίοι ετοιμάζουν νέο Μνημόνιο για 45 χρόνια και μας λένε φασίστες επειδή λέμε την γνώμη μας ελεύθερα . Είναι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι του ΙΣΛΑΜΟΣΥΡΙΖΑ . Τέτοια καθάρματα δεν έχει ξαναβγάλει η χώρα μας . Κλέφτες , αλήτες , δοσίλογοι , ανθέλληνες και προδότες πούλησαν την χώρα για 99 χρόνια στο 4ο ΡΑΙΧ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ .

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΑΙΟΣΑΒΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
  31. Εύγε στον πατέρα.1000 μπράβο και τίποτα άλλο.Αλλά από σχολείο που δεν ξέρει να τυπώσει μία πρόσκληση, τι περιμένεις; ''Δε φοβάμαι κύριοι'', το τελικό ''ν'' χάνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τον ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . ΓΡΑΦΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχουμε μπλέξει άσχημα με παλιανθρώπους συριζαίους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι αριστεροί ζουν στον Μεσαίωνα και στο σκοτάδι . Είναι 5.000 χρόνια π.χ και θέλουν μαντίλες και κελεμπίες . Δυστυχώς αυτοί κυβερνούν σήμερα την χώρα . Σε λίγο θα δούμε τις συριζαίες βολευτίνες με μπούργκα . Αυτούς τους ξεφτιλισμένους στηρίζουν κάτι όρνια εδώ στον Χολαργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή