Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ (553) ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Κυκλοφόρησε και διανέμεται το νέο τέυχος (553) του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Με πρωτοσέλιδο θέμα το επεισόδιο το οποίο κατ'΄αποκλειστικότητα παρουσίασε η εφημερίδα μας σε βάρος Ελληνίδας ...

στο κέντρο της Αθήνας με ισλαμιστές να την πλησιάζουν και να της κάνουν συστάσεις να μην ξαναφορέσει κοντή φούστα ούτε να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους της, η 3η και η 6η σελίδα παρουσιάζει το μεγάλο θέμα του μηνός Ιουνίου, που δεν ήταν άλλο από τη θεατρική παράσταση που έλαβε χώρα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού, με μαθήτριες να υποδύονται τις μουσουλμάνες με μαντίλες! Παράσταση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, δεδομένου ότι αυτή έγινε τόσο με τη στήριξη της διεύθυνσης του σχολείου, όσο-κυρίως- με το promotion του Συλλόγου Γονέων. 
Η εφημερίδα μας προβάλλει συνέντευξη του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, ένα ενδιαφέρον επιστημονικό άρθρο του οδοντιάτρου Δημήτρη Οικονόμου και πολλά ακόμη θέματα. 
Η εφημερίδα μας διανέμεται στα τοπικά καταστήματα του Χολαργού και Παπάγου, στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, ενώ θα την παραλάβουν σπίτι τους μέσω ΕΛΤΑ οι συνδρομητές μας. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΚΗ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΑΡΤ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΕΚΑΤ/ΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή