Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΟΡΓΗ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΒΟΘΡΟ" ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Βουλής, εκφράζει την οργή του, αναφορικά με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης ο οποίος χαρακτήρισε "βόθρο" τη Βουλή!  Ο κ. Βούτσης τόνισε πως ήλπιζε πως θα υπάρξει διάψευση ή ανασκευή αυτών των δηλώσεων.
Αναλυτικά ο Νίκος Βούτσης αναφέρει σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Βουλής: «Τις προηγούμενες ημέρες και ενώ η συζήτηση για την...


Παιδεία στη Βουλή βρισκόταν σε εξέλιξη, αναπαράχθηκε σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες μια κυριολεκτικά απίστευτη φερόμενη ως δήλωση του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται η Βουλή ως «βόθρος» και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου ως «η κόπρος του Αυγεία».
Ήλπιζα ότι θα υπήρχε διάψευση ή έστω ανασκευή επί των δηλώσεων που φαίνεται ότι έγιναν. Σε κάθε περίπτωση, δηλώσεις που πέραν των απαράδεκτων χαρακτηρισμών εμφορούνται και από ακραία φονταμενταλιστική, εν προκειμένω ορθόδοξη, αντίληψη δεν μπορούν να τυγχάνουν ασυλίας και να μην αποδοκιμάζονται από τους αρμόδιους πολιτειακούς και βέβαια θρησκευτικούς παράγοντες. Επαναλαμβάνω, ελπίζω έστω και σήμερα οι εν λόγω δηλώσεις να διαψευστούν».
πληροφορίες από/kozan.gr. Εμείς συμπληρώνουμε ότι ο Μητροπολίτης είχε απόλυτο δίκιο και εκφράζει το κοινόν αίσθημα. Να μην ανακαλέσει και λίγα είπε. Η βουλή είναι απόλυτος βόθρος, όπου καταλύεται το Σύνταγμα! 

1 σχόλιο:

  1. Παρεξηγήθηκε ο βούτσης παιδιά...
    ...στ' αρχίδια μας ρε, με το παιδοβούβαλο τον μπουχέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή