Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΤΣΙΠΡΑ: ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΦΡΑΠΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΛΕΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ο FRAP θα κατασκευαστεί στα πρότυπα του TAP
Ένα νέο μεγάλο έργο το οποίο ελπίζει ότι θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά...

ανάπτυξης μελετά η κυβέρνηση, με στόχο την κατασκευή ενός αγωγού που θα μεταφέρει φραπέ στις χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Μολονότι κύκλοι του Μαξίμου επισημαίνουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο, το κυβερνητικό επιτελείο εκτιμά ότι η κατασκευή του φραπεδαγωγού, ή FRAP όπως θα ονομάζεται, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα, καθιστώντας την κορυφαίο παράγοντα στην παροχή φραπέ προς την ευρωπαϊκή ήπειρο, δίνοντας έτσι σημαντική ώθηση στην οικονομία της χώρας.

Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης τονίζουν ότι  οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για την δημιουργία του νέου αγωγού, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα με την απαραίτητη τεχνογνωσία στην παρασκευή του φραπέ.

Υπολογίζεται ότι αρχικά ο αγωγός FRAP θα μπορούσε να μεταφέρει 15-20 εκατομμύρια τόνους καθαρού φραπέ το χρόνο ή 10 εκατομμύρια τόνους φραπέ με γάλα, ο οποίος θα διοχετεύεται μέσω υποσταθμών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Θερμός υποστηρικτής του έργου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας. Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να έχει την εποπτεία του έργου, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της επιτροπής για τις μυστικές εντολές που στέλνουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στους εγκεφάλους των πολιτών, αλλά και την ευεργετική επίδραση της φραπελιάς που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου