Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...ΒΑΒΑ!!! ΔΕΙΤΕ...

Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα προβλήματα που ταλανίζουν τον Χολαργό-Παπάγου και το οποίο οσονούπω θα λάβει μεγαλύτερες...

διαστάσεις.  Μιλάμε για τον κυκλοφοριακό κόμβο των οδών Ναυαρίνου, Πίνδου, Υμηττού και Εθνικής Αμύνης για τον οποίο έχουμε γράψει και πριν από μήνες, μια και Επιτροπή Κατοίκων έχει κάνει συνεχείς παραστάσεις στον Δήμο, έχει απευθυνθεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης, έχει ενημερώσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις, έχει συγκεντρώσει δεκάδες υπογραφές και  πρόσφατα απευθύνθηκε και στον Συνήγορο του Πολίτη! Παρακάτω βλέπετε το σχετικό έγγραφο με 55 υπογραφές που έχει καταθέσει τόσο στον Συνήγορο του Πολίτη όσο και στον Δήμο. 

Και όμως, αυτό το πρόβλημα για το οποίο έχει συσταθεί Επιτροπή Κατοίκων, ένα πρόβλημα το οποίο βασανίζει, όχι μόνο τους κατοίκους με τον τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο 10.000 αυτοκινήτων που δέχεται καθημερινά, αλλά δημιουργεί πρόβλημα και σε όλη την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, αυτό το πρόβλημα η Επιτροπή Διαβούλευσης το έκανε...βα-βά σήμερα! Ούτε καν το συζήτησε, λες και δεν υπάρχει! 
Είναι δυνατόν παιδιά; Γιατί; Γιατί παρά τις συνεχείς αναφορές και τα αιτήματα που υποβάλλει η Επιτροπή Κατοίκων δεν το συζητάτε το πρόβλημα; 
Ιδού τι αναφέρει στο τελευταίο της έγγραφο η Επιτροπή: 
Αριθμός Πρωτοκόλλου 12328 (26-5-2017)
"Πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται λειτουργία σταθμού μεταφόρτωσης ΣΜΑ στην Λεωφόρο Κατεχάκη, κοντά στον Δήμο μας, όπου θα συλλέγονται τα απορρίμματα της Αγ. Παρασκευής, Παπάγου-Χολαργού και Ζωγράφου. Είναι αντιληπτό ότι, εάν ορδές των απορριμματοφόρων περνάνε από την Ναυαρίνου-Υμηττού-Εθν. Αμύνης, που είναι και το πιθανότερο, τότε η ήδη βεβαρυμμένη διαμπερής κυκλοφορία θα αποβεί εφιαλτική. Επιβάλλεται λοιπόν, για ένα ακόμη σοβαρότερο λόγο, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της διαμπερούς κυκλοφορίας με συνδυασμό δραστικών μέτρων".

Η Επιτροπή των Κατοίκων των οδών Ναυαρίνου, Υμηττού κ.λ.π. θίγει ένα σημαντικότατο ζήτημα, το πιο σημαντικό πρόβλημα του Χολαργού-Παπάγου (εμείς το χαρακτηρίζουμε έτσι) και αντί να αρχίσει από αυτό και να τελειώσει με αυτό η Επιτροπή Διαβούλευσης, το κάνει...γαργάρα! 
Το ότι το κάνει...γαργάρα το επιβεβαιώνουν στο ίδιο έγγραφο οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι αναφέρουν:

Για μία από τις πολλές αιτήσεις που έκαναν, πήραν απάντηση μετά από...17 μήνες!!!

Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου, πάντως η Επιτροπή Κατοίκων αυτό αφήνει να διαφανεί. Κάποια συμφέροντα κατοίκων της οδού Πίνδου εξακολουθούν να ισχύουν εν έτει 2017 και έχουν το προνόμιο να μην δέχονται ούτε ένα αυτοκίνητο, διότι ο τότε Δήμαρχος Παπάγου Ξύδης, την δεκαετία του 1990 έκλεισε το δρόμο και τον έκανε...κηπούπολη! Με γλάστρες, ζαρντινιέρες κ.λ.π. Το αποτέλεσμα ήταν όλη την κίνηση και το φρακάρισμα του δρόμου να δέχονται οι οδοί Υμηττού και Ναυαρίνου και να γίνεται καθημερινά της...Πόπης! Πέρασαν 20 και βάλε χρόνια, οι συνθήκες άλλαξαν προς το χειρότερο και η κατάσταση παραμένει χωρίς καμία αλλαγή, χωρίς η Επιτροπή Διαβούλευσης, η λειτουργία δηλαδή της Άμεσης Δημοκρατίας, να λάβει ένα μέτρο ανακούφισης, όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής, αλλά ολόκληρης της πόλης! 

14 σχόλια:

  1. Όταν δεν υπάρχει "μάσα" από προμήθειες και "μίζες" δεν ασχολείται κανείς φιλαράκι. Ο Εισαγγελέας έρχεται όπου νάναι για το μεγάλο φαγοπότι της "ανάπλασης" στην Φανερωμένη. Ελάχιστο κόστος φτηνά υλικά και γεμάτες οι τσέπες. Κανείς δεν ασχολήθηκε από την αντιπολίτευση. Εμεις που κατοικούμε στην Φανερωμένη δεν είμαστε τόσο ηλίθια ζώα όπως μας θεωρεί ο Λιάκος και η "τεχνική υπηρεσία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χοντρομπαλάς Βούτσης του ΣΦΥΡΙΖΑ τι λέει για όλα αυτά ; Και αυτός στην Φανερωμένης κατοικεί ;

      Διαγραφή
    2. Κράτα το μένος σου για τον Λούστρο τον Βούτση και άσε την Φανερωμένης . Το έργο είναι στην σωστή κατεύθυνση και αρέσει στον κόσμο αρκεί να δοθεί προσοχή στο πράσινο και ειδικά γύρω από τον Ιερό Ναό . Ο Ιερός Ναός Φανερωμένης είναι η Ιστορία του Χολαργού και όλα αυτά τα χρόνια ήταν παραμελημένη . Πρέπει να γίνει ανάπλασης και στην Βουτσινά και μετά στην Πλατεία Μεταξά . Με όλα αυτά τα έργα θα αλλάξει η εικόνα στον Χολαργό και ο καθένας μπορεί να κρίνει τι θα κάνει το 19 . Στην Οδό Δαρδανελίων η Υπόθεση με την βασανισμένη Ελένη θα σας στοιχειώσει ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
  2. Τα μόνα κέρδη που θα έχει ο Δήμος θα είναι από τους διπλανός Δήμους που θα φέρνουν εκεί τα σκουπίδια τους! Οι δρόμοι που θα περνούν τα απορριματοφόρα θα ποτίσουν από τα ζουμιά που θα τρέχουν από τα σκουπίδια που κουβαλούν και όλη η περιοχή θα σκυλοβρωμάει! Τα σπίτια θα χάσουν όλη την εμπορική αξία τους, γιατί απλά δεν θα τα αγοράζει κανείς!
    Όλα αυτά τα ζούμε καθημερινά όλοι όσοι εργαζόμαστε στην Π. Ράλλη και κοντά στα μπισκότα Παπαδοπούλου, δηλαδή κοντά στο Σ.Μ.Α (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) του Δήμου Αθηναίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ 19...ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι το 19 θα έχουν κάψει όλα τα σχολεία οι συριζαίοι
      .

      Διαγραφή
  4. Εχθές στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΚΑΣ ????????? Συζητήσαμε δεκάδες θέματα που αφορούν τα σχολεία του Δήμου μας και πολλά για έργα που θα γίνουν . Έγινε διάλογος σε Δημοκρατικό κλίμα και καταθέσαμε δεκάδες προτάσεις . Εντύπωση προκάλεσε το ύψος των καταστροφών από αριστερές οργανώσεις σε Σχολικά Συγκροτήματα και Δημοτική περιουσία που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ τον χρόνο ίσως και παραπάνω . Το ποσό που δίνει η σημερινή Δημοτική αρχή στα σχολεία αγγίζει τις 500.000 ευρώ και την επόμενη διετία θα το διπλασιάσει . Άλλα τόσα δίνει η περιφέρεια . Οι καταστροφές πολύ μεγάλες όπως και οι ευθύνες της αριστεράς που ζητάει αύξηση των σχολικών δαπανών την ώρα που μια φτωχή οικογένεια στην Οδό Δαρδανελίων ψάχνει χρήματα για να κόψει τα πόδια ενός νέου κοριτσιού χτυπημένου από βαριάς μορφής Διαβήτη . Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο σε μια χώρα που δεν υπάρχει Κοινωνική Δικαιοσύνη . Η αριστερά με μίσος σε κάθε πανανθρώπινη Αξία αρνείται να δει τα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού Λαού . Έγινε συζήτηση για τις παρανομίες της ΕΥΔΑΠ στον Υμηττό και τον Υποσταθμό της ΔΕΗ στην Σερίφου όπως και πολλά άλλα θέματα . Το θέμα της Οδού Ναυαρίνου είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την πόλη μας και οι Επιτρπές Κατοίκων [όπως πριν μερικά χρόνια] Βουτσινά , Σερίφου , Ναυαρίνου και Αρκαδίου θα ζητήσουν με εκατοντάδες υπογραφές και παρουσία στο Δημαρχείο την επίλυση των προβλημάτων αυτών . Η απομάκρυνση της ΕΥΔΑΠ από τον Υμηττό , του Υποσταθμού της ΔΕΗ από την Σερίφου , η Ναυαρίνου , η ανάπλαση των οδών Αρκαδίου και Βουτσινά είναι έργα που θα αναβαθμίσουν την ζωή όλων μας και θα κάνουν την πόλη μας ακόμη πιο όμορφη . Στηρίζουμε τα έργα ανάπλασης γύρω από τον Ιερό Ναό φανερωμένης. Είναι μια προσπάθεια 20 ετών εκατοντάδων κατοίκων που αγαπούν την πόλη τους . Με Σεβασμό στην Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας απαντήσουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Παπάγου Χολαργού πόσα χρήματα χρειάζονται τα σχολεία για επισκευές σχολικών κτιρίων και αντικατάσταση σχολικού υλικού έπειτα από επιδρομές , καταστροφές και λεηλασίες οργανώσεων της εμπρηστικής αριστεράς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ . ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΩΝ ΤΗΣ Γ.......... ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ10 Αυγούστου 2017 στις 8:54 π.μ.

    Τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας κανείς δεν τα συζητάει . Κανείς δεν ασχολείται με λεπτομέρειες ............ Όλοι τον εαυτούλη τους και από κομματική σκοπιά μόνο βλέπουν αυτό που τους συμφέρει . Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού δίνει πράγματι ένα υπερβολικό ποσό στα σχολεία της πόλης μας μέχρι να τα ξανακάψουν στις καταλήψεις του Σεπτεμβρίου τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του antifa . Αυτά δεν τα βλέπει κανείς κυρία Μπέκα . Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτουν όλα αυτά τα αίσχη . Χρόνια τώρα αριστεροί καθηγητάδες και Πρόεδροι της Μαρξιστικής Αλητείας εκπαιδεύουν ανθέλληνες και Υποταχτικούς για να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα και να γονατίσουν αυτή την χώρα .... να την αποτελειώσουν . Έκαψαν στην Μαρφίν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ αθώους ανθρώπους και μια έγκυο γυναίκα και οι Αιμοσταγείς Δολοφόνοι του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΎ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ελεύθεροι για να χλευάζουν Νεκρούς και Πανανθρώπινες Αξίες χιλιάδων χρόνων . Εάν η Ελένη πεθάνει αβοήθητη στην Δαρδανελίων [περιμένει χωρίς χρήματα να της κόψουν τα πόδια /Διαβήτης βαριάς μορφής] αυτό θα σημαίνει ότι τα άγρια ένστικτα σας χλευάζουν και τον ανθρώπινο πόνο . Πρέπει να ξεσηκώσουμε και να ενώσουμε τις Επιτροπές Κατοίκων όπως παλιά Υπερασπίζοντας ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα συμφέροντα όλων μας μακριά από την Μαρξιστική Ασυδοσία και Αλητεία . Η ισχύς Εν Τη Ενώσει . Επιτροπή Κατοίκων Σερίφου / θεμιστοκλέους Χολαργός 08/10/2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ10 Αυγούστου 2017 στις 8:57 π.μ.

    Τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας κανείς δεν τα συζητάει . Κανείς δεν ασχολείται με λεπτομέρειες ............ Όλοι τον εαυτούλη τους και από κομματική σκοπιά μόνο βλέπουν αυτό που τους συμφέρει . Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού δίνει πράγματι ένα υπερβολικό ποσό στα σχολεία της πόλης μας μέχρι να τα ξανακάψουν στις καταλήψεις του Σεπτεμβρίου τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του antifa . Αυτά δεν τα βλέπει κανείς κυρία Μπέκα . Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτουν όλα αυτά τα αίσχη . Χρόνια τώρα αριστεροί καθηγητάδες και Πρόεδροι της Μαρξιστικής Αλητείας εκπαιδεύουν ανθέλληνες και Υποταχτικούς για να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα και να γονατίσουν αυτή την χώρα .... να την αποτελειώσουν . Έκαψαν στην Μαρφίν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ αθώους ανθρώπους και μια έγκυο γυναίκα και οι Αιμοσταγείς Δολοφόνοι του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΎ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν ελεύθεροι για να χλευάζουν Νεκρούς και Πανανθρώπινες Αξίες χιλιάδων χρόνων . Εάν η Ελένη πεθάνει αβοήθητη στην Δαρδανελίων [περιμένει χωρίς χρήματα να της κόψουν τα πόδια /Διαβήτης βαριάς μορφής] αυτό θα σημαίνει ότι τα άγρια ένστικτα σας χλευάζουν και τον ανθρώπινο πόνο . Πρέπει να ξεσηκώσουμε και να ενώσουμε τις Επιτροπές Κατοίκων όπως παλιά Υπερασπίζοντας ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα συμφέροντα όλων μας μακριά από την Μαρξιστική Ασυδοσία και Αλητεία . Η ισχύς Εν Τη Ενώσει . Επιτροπή Κατοίκων Σερίφου / θεμιστοκλέους Χολαργός 08/10/2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα της Οδού Σερίφου .10 Αυγούστου 2017 στις 11:22 π.μ.

    Εχθές μέρα μεσημέρι δύο Γεωργιανοί κακοποιοί αποφυλακισμένοι με τον Νόμο του Αλήτη Κομμουνιστή Γερμανοτσολιά Παρασκεύοπουλου προσπάθησαν να εισβάλουν σε μονοκατοικία . Ο ιδιοκτήτης έδωσε μάχη για να σώσει την γυναίκα του και την περιουσία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χώρα είναι υπό κομμουνιστική κατοχή . Η ασυδοσία δεν έχει όρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελάχιστοι δίνουν σημασία για τις καταστροφές στα σχολεία . Οι σύλλογοι γονέων έχουν τεράστιες ευθύνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή