Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Ν`ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ: «ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

«Μύδρους» κατά πολιτικών και αυτοδιοικητικών εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος στην ομιλία του, κατά τη...

διάρκεια της ακολουθίας της Ιεράς Παράκλησης στην Ι. Μονή Ζιδανίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 ενώπιον ακροατηρίου προσκυνητών, μετά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας στο μοναστήρι...
Επικαλούμενος ότι «νομοθετούνε όλη την αθλιότητα» και την πληροφορία για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, ο σεβασμιώτατος -μεταξύ άλλων- κατακεραύνωσε:  «…Η Παναγία να βοηθήσει τους άρχοντες. Ποιους άρχοντες; Να ξεκινήσω από τη Βουλή; Εκεί είναι όλη η σαπίλα. Ένας βόθρος είναι η Βουλή των Ελλήνων, παρεκτός εξαιρέσεων στα πέντε δάκτυλα της χειρός, από όλους τους συνδυασμούς… Ποια Τοπική Αυτοδιοίκηση; Το ίδιο. Ελάχιστοι είναι σοβαροί άνθρωποι, αλλά δεν ακούγονται. Κανένας σοβαρός άνθρωπος, κανένας υπεύθυνος Έλληνας, δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά. Τι να κάνω εκεί πέρα, μου λένε, πώς να τα βγάλεις πέρα με την Κόπρο του Αυγείου, πώς να τα βάλεις με τη Λερναία Ύδρα. Με ενημέρωσαν ότι κυκλοφόρησε εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, με την οποία καταργείται η προσευχή από τα σχολεία. Και είναι η ίδια στάση από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Δεν μιλάει κανείς, γιατί όλοι εκμαυλίζουν για ψήφους, αυτό είναι το μέλημά τους… Όπως προείπα, είναι κάποιοι που αγωνιούν και αγωνίζονται, αλλά χάνονται μέσα στη λάσπη, μέσα στην Κόπρο του Αυγείου…» . 
vimaorthodoxias.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΌΛΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ 'Η' ΠΝΙΓΜΕΝΟ 'Η' ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΗΝ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτό έχει ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ . Οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Συμμορίτες ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και Ανθέλληνες . Νομοθετούν κάθε ΑΠΑΞΙΑ και Διεστραμμένη Σκέψη . Για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού Έθνους μια μέρα θα τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα σαν τον κομμουνιστή Τσαουσέσκου . Ο ΑΛΗΤΗΣ Καρανίκας δήλωσε ότι η ΑΡΙΣΤΕΙΑ είναι ΧΟΛΕΡΑ . Αυτό το ΤΣΟΓΛΑΝΙ του ΣΥΡΙΖΑ Ζει ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ με τα λεφτά του Ελληνικού Δημοσίου . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΟΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή