Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

"ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΑΝΑΨΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ! ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ.

-Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο... πέταξε βόμβα μετά το τέλος του αγώνα με την Φινλανδία -Τόνισε ότι στην Ελλάδα πρέπει να παίζουν όσοι δίνουν την ψυχή τους στο παρκέ του Eurobasket 2017 -Του απάντησε... σκληρά ο Παπαπέτρου: «είναι πολύ άσχημο να βγαίνει και να… δείχνει συμπαίκτες του με το δάχτυλο» -H Eθνική μπάσκετ εμφανίζει εικόνα διάλυσης στα αποδυτήρια με τους παίκτες να ξεφεύγουν

O παίκτης του Παναθηναϊκού είπε: «Να παίζουν αυτοί που θέλουν να ...

παίζουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα» και αποχώρησε για το πούλμαν της Εθνικής. 


Ηταν φανερά εκνευρισμένος και δεν μπόρεσε να μελετήσει φαίνεται τη βαρύτητα αυτής της δήλωσης που μπορεί να κάνει… μπάχαλο την Εθνική, είτε έχει δίκιο είται όχι.

Η απάντηση στον Αντετοκούνμπο από τον Παπαπέτρου

Και αμέσως μετά φάνηκε ότι δεν συζητάμε πια για μια ενωμένη ομάδα… Του απάντησε σκληρά ο Παπαπέτρου! Είναι ξεκάθαρο ότι λείπει η τάξη στα αποδυτήρια και ο καθένας λειτουργεί αυτόνομα. Χωρίς δέσιμο, χωρίς τον ΑΡΧΗΓΟ που κλείνει πόρτες, στόματα και δείχνει το δρόμο.

Οταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δήλωση του Θανάση ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε: «Αυτά δεν υπάρχουν! Αυτά δεν υπάρχουν! Συγγνώμη κιόλας, αυτά δεν υπάρχουν το να παίξουν όσοι θέλουν… Δε νομίζω ότι δεν θέλει κανένας. Είναι πολύ άσχημο να βγάζεις το δάχτυλο και να υποδεικνύεις κάποια άτομα όταν είσαι σε μια ομάδα. Εδώ δεν παίζουμε τένις, είναι ομαδικό το άθλημα. Αυτά δεν υπάρχουν, αλλά πέραν τούτου τώρα δεν μπορούμε να κλάψουμε, αύριο παίζουμε την πρόκριση».

Η κατάσταση αυτή ξεγυμνώνει την ΕΟΚ! Το μπάχαλο στην ομάδα είναι το δικό της Βατερλώ! Διότι, το πρόβλημα δεν υπάρχει τώρα αλλά εδώ και καιρό. Δεν το συμμαζεύει, όπως άλλοτε.

Ο Μάντζαρης… δεν έπεσε στην παγίδα να απαντήσει στην ερώτηση της ΕΡΤ

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ερωτηθείς για τη δήλωση Αντετοκούνμπο ήταν σοβαρός: «Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω τη δήλωση του συμπαίκτη μου. Υπάρχει στεναχώρια κι απογοήτευση για την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει. Παρ’ όλα αυτά η τύχη βρίσκεται στα χέρια μας και πρέπει να πάρουμε μία νίκη αύριο για να προκριθούμε. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια. Όλοι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Δεν υπάρχει κανείς που θέλει να χάνει η ομάδα του» πρόσθεσε συνεχίζοντας.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται κόντρα στην Πολωνία: «Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η εικόνα μας άρδην και ότι θα περάσουμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους και να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα σε 24 ώρες. Στην ουσία, το ματς με την Πολωνία είναι νοκ-άουτ. Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και στον κόσμο, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου