Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Καθάριο βλέμμα. Σαν τον μαγιάτικο ουρανό. Ευθυτενής. Σαν τα κυπαρίσσια του χωριού του. Γενναίος. Σαν την ιστορία που κουβάλησε...

στους ώμους του εκείνα τα φριχτά βήματα μέχρι την αγχόνη. Δεν λύγισε, δεν μίλησε, δεν παρακάλεσε, παρά μόνο το Θεό να ελευθερώσει την πατρίδα του, αυτούς που θα έρχονταν μετά από αυτόν. 
Μιχαήλ Καραολής. Αφύπνισε τον Ελληνισμό, έριξε φως στα σκοτάδια. Φως που το κρατάμε σήμερα, για να οδηγεί τα βήματα μας.

2 σχόλια:

  1. Την Εποχή εκείνη συγκλονίστηκε η Ελλάδα σε όλη την Επικράτεια από τις μεγάλες διαδηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων εναντίον των Εγγλέζων αποικιοκρατών στην Κύπρο .
    Η ΕΟΚΑ ήταν ένας ΘΡΥΛΟΣ που συσπείρωσε γύρω της την Ελληνική Νεολαία της Κύπρου για Ελευθερία και ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα .
    Οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές με τα μαστίγια στο χέρι χτυπούσαν τα Ελληνόπουλα που κρατούσαν στα χέρια τους Ελληνικές Σημαίες και έψελναν τον Εθνικό μας Ύμνο .
    Την Εποχή εκείνη το κομμουνιστικό κόμμα Κύπρου με δεκάδες Ρουφιάνους καταδότες κομμουνιστές κουκουλοφόρους συλλαμβάνει χιλιάδες νέα Ελληνόπουλα και τα κλείνει στα μπουντρούμια κολαστήρια των απάνθρωπων φυλακών της σκλαβωμένης Κύπρου .
    Στα φυλακισμένα Μνήματα της Μαρτυρικής Κύπρου ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ κομμουνιστές και Βρετανοί δολοφόνοι σκοτώνουν εκατοντάδες Ελληνόπουλα .
    Οι Ξενόφερτοι μακελάρηδες κομμουνιστές του ΚΚΕ και του ΑΚΕΛ εξοντώνουν την Ελληνική Νεολαία και υπηρετούν για άλλη μια φορά ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ .
    ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ .
    ΖΗΤΩ Η ΕΟΚΑ .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ
    ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΒΑΡΑ;
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή