Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

"ΒΟΜΒΑ"! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 8Προτάσεις Χάρης Κουγιουμτζόπουλος παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, αλλά και από επικεφαλής της παράταξης που ίδρυσε ο ίδιος. Εγκαταλείπει απογοητευμένος τα δημοτικά πράγματα στον Χολαργό-Παπάγου. Θεωρεί ότι η τ. Αυτοδιοίκηση στις περιοχές Χολαργού-Παπάγου...

κάνει βήματα προς τα πίσω, την ίδια ώρα που άλλοι δήμοι κάνουν βήματα προόδου. Την ώρα που υπήρχαν και υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να αξιοποιηθούν προγράμματα, ώστε να πάρει επιτέλους ο Δήμος μπροστά, ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου, σύμφωνα με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο μένει καθηλωμένος σε ξεπερασμένες/πεπαλαιωμένες νοοτροπίες και πολιτικές. 
Φεύγει λοιπόν ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, ο οποίος, είναι γεγονός ότι είχε πολλές ιδέες οι οποίες θα έδιναν ώθηση στον Δήμο. Οι γνώσεις του στην τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολλές και μάλιστα, δικές του ιδέες έχουν ήδη εφαρμοστεί σε άλλους Δήμους. Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, θα παραμείνει στην τοπική κοινωνία και θα ασχολείται με θέματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά, πλέον, από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Είτε με άρθρα είτε με επανέκδοση της ιστορικής του εφημερίδας "30 Μέρες" η οποία ξεκίνησε την έκδοσή της στα 1993 και τη διέκοψε το 2014, όταν και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. 
Τελειώνοντας, να πούμε ότι επικεφαλής της παράταξης τίθεται ο Νίκος Στάππας (φωτό αριστερά), ενώ τη θέση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου στα δημοτικά έδρανα θα καταλάβει η γνωστή ηθοποιός (και πρώην δημοτική σύμβουλος) Γωγώ Μπρέμπου (κάτω φωτό). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου