Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΓΚΑ!

Εξέλιξη και σοβαρή ανατροπή είχαμε στην υπόθεση της τιμωρίας με ένα
μήνα αργία των δύο αντιδημάρχων Χολαργού-Παπάγου, Θανάση Αυγουρόπουλου και Μαρίας Τσικρικώνη.... 






Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Τίγκας ζήτησε και επέμεινε να του δοθεί από τον Δήμαρχο η απόφαση, σύμφωνα με την οποία παύθηκαν για ένα μήνα από τα καθήκοντά τους οι δύο αντιδήμαρχοι και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Τίγκας είχε καταθέσει εδώ και καιρό προς τη Δημοτική Αρχή, αίτημα προκειμένου να του δοθεί η συγκεκριμένη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την τιμωρία των Αντιδημάρχων, αλλά δεν του δόθηκε. Οπότε, στο τελευταίο συμβούλιο επέμεινε και ο Δήμαρχος του την έδωσε. Ο κ. Τίγκας τη διάβασε ενώπιον των παρευρισκομένων συμβούλων, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δύο αντιδήμαρχοι Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, καθώς και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, Κατερίνα Φασούλη, Βασιλική Μπουφούνου και Χριστίνα Πολυκαλά, τιμωρήθηκαν με ένα μήνα αργία για βαριά αμέλεια και παράβαση καθήκοντος! 
Πρόκειται για σοβαρή εξέλιξη και για βαριά καμπάνα (αναφορικά με τις κατηγορίες) και το ερώτημα που τίθεται πλέον από την πλευρά του κ. Τίγκα, είναι πώς μπορούν να παραμένουν και να ασκούν τα καθήκοντά τους ως Αντιδήμαρχοι, δύο εκπρόσωποι του Δήμου στους οποίους έχει επιβληθεί ποινή για βαριά αμέλεια και παράβαση καθήκοντος! Τίθεται δηλαδή ζήτημα, είτε παραίτησής τους για λόγους ευθιξίας είτε αντικατάστασής τους από τον ίδιο τον Δήμαρχο. Το ερώτημα δηλαδή που θέτει (σύμφωνα με πηγές μας) η μείζονα αντιπολίτευση, είναι πώς ο Δήμαρχος μπορεί να διατηρεί στη θέση των αντιδημαρχων δύο στελέχη της παράταξής του στα οποία έχει επιβληθεί ποινή για βαριά αμέλεια και παράβαση καθήκοντος! 
Προφανώς, επί του θέματος αναμένονται αντιδράσεις είτε από την πλευρά του κ. Τίγκα είτε από την πλευρά του Δημάρχου. Το είπαμε άλλωστε, έχει ανοίξει μέτωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου