Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Αυτή είναι η νέα και μοναδική αυτή την στιγμή, γραμμή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, των 400.000 volt, της Πελοποννήσου. Συνδέει το λιγνιτικό εργοστάσιο της Μεγαλόπολης με την Πάτρα!
Το εργοστάσιο αυτό είναι που θέλουν να το χαρίσουν σε ιδιώτη! Σε λίγο...

καιρό θα δημιουργηθεί άλλη μια γραμμή Μεταφοράς, από Μεγαλόπολη προς Κόρινθο! Έως σήμερα αυτές οι δύο μεγάλες πόλεις τροφοδοτούνταν με 150.000 volt. Το εργοστάσιο της Μεγαλόπολης παράγει ρεύμα που μπορεί να τροφοδοτήσει όλη την Πελοπόννησο και περισσεύει και για την υπόλοιπη χώρα. Μεθαύριο που θα το χαρίσουν σε ιδιώτη, πόσο θα κοστίζει το ρεύμα στον απλό πολίτη; Πόσο θα κοστίζει στον Έλληνα αγρότη, που μέχρι τώρα πλήρωνε μειωμένο ρεύμα και μπορεί να ξέχναγε να το πληρώσει για χρόνια, χωρίς να του το κόβει η ΔΕΗ! Ο ιδιώτης μέσα σε μια βδομάδα, από την λήξη του λογαριασμού θα του το κόβει, όπως κάνουν οι ιδιώτες πάροχοι! Θα σταματάει την παραγωγή γιατί δεν θα τον συμφέρει να το λειτουργεί. Όπως έγινε πριν λίγο καιρό με την αύξηση του φυσικού αερίου, σταμάτησαν να λειτουργούν όλα τα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος που έκαιγαν φυσικό αέριο! Και σαν δικαιολογία έλεγαν πως σταματούν τη λειτουργία, εξαιτίας βλάβης ή συντήρησης της μονάδας!
Έτσι κάνουν οι ιδιώτες όταν δεν έχουν κέρδος! Σε αυτό το θεό πιστεύουν!!!
πηγή: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου