Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Ο ΖΑΕΦ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! BINTEO!

Σας παρακαλούμε δείτε το βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις του Ζάεφ ο οποίος δήλωσε ότι η αλλαγή του Συντάγματός τους δεν αποτελεί εγγύηση, διότι και να το αλλάξουν, θα έρθει κάποια στιγμή που θα...

επαναφέρουν τα αλυτρωτικά τους άρθρα. Μάλιστα λέει με θράσος ότι όπως η Ελλάδα νοιάζεται για τους Έλληνες εκτός Ελλάδος, έτσι και τα Σκόπια θα ενδιαφέρονται για τους "Μακεδόνες" εκτός Σκοπίων! Σήμερα, μετά τη συνάντησή του με τον Τσίπρα, δηλώνει ότι τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να περάσουν από τη Βουλή! 
Ξεσηκωθείτε συνέλληνες. Μην επιτρέψουμε άλλη προδοσία από το πολιτικό κάθαρμα Τσίπρα! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Σόφια, υποστήριξε ότι έχουν συμφωνήσει σε λύση και πως μένει η έγκριση στο εσωτερικό των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα ο  κ. Ζάεφ επεσήμανε ότι οι δύο Πρωθυπουργοί πρέπει να προχωρήσουν σε διαβουλεύσεις με τους φορείς και τα πολιτικά κόμματα σε ΠΓΔΜ και Ελλάδα. « Αν δεχτούν, τότε μπορούμε να έχουμε λύση» τόνισε.

Εχουμε καταλήξει σε ένα σενάριο το οποίο θεωρούμε ότι είναι το πιο πιθανό να οδηγήσει σε λύση, υποστήριξε ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Ο κ. Ζάεφ πρόσθεσε ότι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα για τα επόμενα βήματα του οδικού χάρτη, ο οποίος θα οδηγήσει σε μια οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Αθήνα και στα Σκόπια.

Ελπίζω να έχουμε λύση μέχρι τον Ιούνιο, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζάεφ, ωστόσο , όπως είπε, έχει δημιουργηθεί «μια τόσο καλή άνευ όρων σχέση (με τον κ. Τσίπρα) που ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό θα συνεχίσουμε να συζητάμε και μετά τον Ιούνιο».

Ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, επεσήμανε πως τότε ευελπιστεί ότι η χώρα του θα λάβει και ημερομηνία για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ καθώς και πρόσκληση από το ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου