Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!

Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο, στην Ομόνοια.

O δεύτερος άνδρας που φαίνεται να χτυπά και να κλωτσά τον αιμόφυρτο...

Ζακ Κωστόπουλο, ταυτοποιήθηκε και είναι πλέον θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια. Πριν από λίγο ο 55χρονος περίπου καταστηματάρχης, προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Η αστυνομία, ήδη, έχει προχωρήσει στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στον οποίο ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι ιατροδικαστές αδυνατούν να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου του 33χρονου και ως εκ τούτου δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα για το πώς ο ίδιος κατέληξε, αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο στην Ομόνοια.

Τη νεκροτομή στη σορό του θύματος έκανε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, από το Δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου.

Πλέον, μετά και την εξέλιξη αυτή, «φως» αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις,οι οποίες, όμως, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Η διαδικασία της νεκροψίας - νεκροτομής θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να διαπιστωθεί πώς πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος, αν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό από τα σπασμένα τζάμια ή αν αυτός επήλθε από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τα χτυπήματα των δύο ανδρών, που απεικονίζονταν στο βιντεοσκοπημένο υλικό να τον γρονθοκοπούν.
Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου