Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΓΙΝΕ...ΚΟΥΚΛΙ! ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ!

Είναι απόλαυση να τον βλέπεις, πόσο μάλλον να γυμνάζεσαι σε αυτό τον χώρο. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και παραδόθηκε προς χρήση ο στίβος...

στο αθλητικό κέντρο Παπάγου. Όπως πληροφορούμαστε ο Δήμαρχος σύντομα ξεκινά τα έργα και στον στίβο Χολαργού, ο οποίος θα αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες, χιλιάδες αθλητές. 
Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου για την παράδοση του έργου στου Παπάγου:

Χολαργός, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Έτοιμος τους χρήση ο στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο στίβου του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και από σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, η αθλητική εγκατάσταση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου τους.
Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη τους, τους τους χώρος άθλησης για όλους τους πολίτες τους, με νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αποδυτήρια και χώρους υγιεινής, αποστραγγιστικό δίκτυο, νέα περίφραξη και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου.
Η μελέτη και η επίβλεψη τους υλοποίησης του έργου, έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, υπό την εποπτεία τους τ. Αντιδημάρχου Τζίνας Αρβανίτη, και έρχεται να προστεθεί στο συνολικό έργο εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, το οποίο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπέδων tennis, των ανοικτών γηπέδων basket, των γηπέδων beach volley και την τοποθέτηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής.
Για την εύρυθμη λειτουργία τους αθλητικής εγκατάστασης και για την ασφάλεια των αθλουμένων, παρακαλούμε για την τήρηση των παρακάτω:
1. Επιτρέπεται η χρήση του στίβου για βάδισμα και τρέξιμο και όχι για άλλα αθλήματα, τους ποδόσφαιρο, ρίψεις, κλπ
2. Επιτρέπεται η είσοδος αθλουμένων για χρήση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής
3. Τήρηση του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.
4. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, με εξαίρεση σκύλους συνοδούς ατόμων με αναπηρία.
5. Απαγορεύεται η είσοδος και η χρήση ποδηλάτων, πατινιών, skate boards κλπ.
 Τέλος παρακαλούμε τους διατηρείτε όλους τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου καθαρούς.
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου