Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ 11ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ...

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες αρχές, ενώ...

ο 35χρονος δράστης συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης
 Κύπρος: Στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο οι 11χρονοι - Συνελήφθη ο απαγωγέας 
Κύπρος: Πώς εντόπισε τους 11χρονους η αστυνομία
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης τα δύο αγόρια εντοπίστηκαν από την αστυνομία σχεδόν επτά ώρες μετά την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία τους.

Τα 11χρονα αγόρια εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, κοντά στο σχολείο.

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δράστης, ο οποίος οδηγείται για ανάκριση.
Εντοπίστηκαν τα δύο 10χρονα αγόρια. Καλά στην υγεία τους.
Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου είπε ότι  πιθανό κίνητρο του δράστη ήταν τα λύτρα αλλά είναι κάτι το οποίο θα διερευνήσει η αστυνομία. «Μέσα από την σωστή ανάλυση πληροφοριών είχαμε την κατάληξη που ήθελαν όλοι. Τα παιδιά είναι καλά,ο δράστης έχει συλληφθεί, δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία. Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες και τα κίνητρα που υπάρχουν, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι τα λύτρα».

Τα συγχαρητήριά του στην Αστυνομία Κύπρου και σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας, για την τιτάνια επιχείρηση αλλα και σε ολους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων, έδωσε μέσω Twitter  ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Το χρονικό της υπόθεσης
Τα ίχνη των δύο αγοριών χάθηκαν το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία,οι δύο μαθητές άφησαν τις τσάντες τους εντός της τάξης τους και έπαιζαν στην αυλή του σχολείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, ο δράστης προσέγγισε πέντε παιδιά γύρω στις 7:00 με 7:45, αφού πρώτα εισήλθε στο προαύλιο του σχολείου, ενώ όπως έγινε γνωστό από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, τους είπε ότι ήταν ο νέος τους δάσκαλος και ζήτησε να μεταφέρουν για εκείνον βιβλία προφασιζόμενος τραυματισμό στο χέρι (είχε δέσει το ένα χέρι του με γάζα).
Όταν χτύπησε το κουδούνι, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν τα δύο παιδιά.
Στην περιοχή έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης περίπου στις 10:00 το πρωί η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα - φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο σχολείο Δροσιάς στη Λάρνακα. Οι αρχές εικάζουν ότι το τηλεφώνημα έγινε από τον ίδιο δράστη, προκειμένου να παραπλανήσει την Αστυνομία. 
CNN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου