Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Την Δευτέρα, αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, που θα δώσει πολλές...

απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος τόνισε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήθελε να ληστέψει αλλά να προστατευθεί. «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά(sic) που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. 
#tremete».
Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, μετά τον θάνατο του φερόμενου επίδοξου ληστή, την Παρασκευή.
Ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένα ακόμη άτομο, που καταγράφηκε σε βίντεο να κλωτσά τον επίδοξο ληστή.
Ο τελευταίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρα μέσα από την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου και άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθοριστική θα είναι η νεκροψία- νεκροτομή, που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου