Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ: 1.ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 2. ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. 3. ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ; ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG ΑΠΟΨΕ (21.00-22.30)

Απόψε το βράδυ συντονιστείτε εδώ: 
Μείνετε κοντά μας στην εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" έχετε να...

ακούσετε πολλά. Ξεμπροστιάζουμε τους προδότες της Βορείου Ηπείρου. Την άθλια ελληνική κυβέρνηση και τον τρόπο που φέρθηκε στους
Βορειοηπειρώτες, στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα. Μαζί μας ο Αντιπρόεδρος του μειονοτικού κόμματος της Αλβανίας "Ομόνοια" κ. Γεώργιος Τζομάκας (πάνω φωτό). 
Επίσης μας΄ζι μας θα είναι ο Μιχαήλ Πατσίκας (κάτω φωτό) επικεφαλής της Οργάνωσης "Ανένδοτος για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία" να μας πει τι έγινε με φιλοσκοπιανός που εισέβαλαν και διέκοψαν με ρόπαλα ομιλία της πατριωτικής Οργάνωσης. Η προδοσία σε βάρος της Μακεδονίας συνεχίζεται πλέον με ροπαλοφόρους εντός των τειχών! 
Μαζί μας και ο Αντιστράτηγος εα Ιωάννης Μπαλτζώης (κάτω φωτό) να μας μιλήσει για τις νέες απειλές της Τουρκίας και τι συνιστά ο υπερεξοπλισμός της με 20 δις δολάρια που ανακοίνωσε ο Ερντογάν. 
Μαζί μας θα είναι και ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς (κάτω φωτό)

 για να μας μιλήσει για τη στάση της Δικαιοσύνης η οποία αντί να ικανοποιεί, απογοητεύει το κοινόν περί δικαίου αίσθημα. Γιατί λοιπόν δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμωρία των πολιτικών προσώπων; Γιατί τα περισσότερα πολιτικά πρόσωπα μένουν  στο απυρόβλητο ή...βγαίνουν λάδι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου