Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΤΖΙΑ: ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΚΕΤΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΌΤΙ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ...ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ; ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ-ΓΝΗΣΙΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ

Ο Κοτζιάς δηλώνει ότι ΚΑΛΩΣ τα Σκόπια αυτοαποκαλούνται σκέτα «Μακεδονία και Μακεδόνες», ομολογώντας οτι όλη η φιλολογία περί το...

«ονοματολογικό» και τον όρο «Βόρεια Μακεδονία» είναι παρωνυχίδα, «περί όνου σκιάς», για τα καρτελάκια στα επίσημα τραπέζια.

- Ομολογούν ότι παρόλο που τα Σκόπια δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία αυτοί είναι «Μακεδόνες», πως αυτοί πλέον είναι ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Μακεδονίας και Μακεδόνων, ενώ εμείς έχουμε μια «βόρεια περιοχή» Μακεδονίας και Μακεδόνων με ελληνική ιστορία. 
Συνεπώς, με τη Συμφωνία, όχι μόνο «ομολογούμε» πως στα βόρεια σύνορά μας υπάρχει «νέο» εθνικό κράτος με όνομα «Μακεδονία και Μακεδόνες», αλλά και ότι η χρήση αυτών των όρων ΔΕΝ αποτελεί αλλοίωση της δικής μας χρήσης τους, ούτε μπορούμε πλέον εμείς να «επηρεάσουμε» (δηλαδή να περιορίσουμε) τη χρήση τους από τους Σκοπιανούς!
Αποκάλυψε την Απάτη των Πρεσπών, που έκανε από την πρώτη στιγμή τον Ζάεφ να πανηγυρίζει «εμείς Μακεδόνες εσείς Έλληνες» και να χρησιμοποιεί τους όρους «Μακεδονία και Μακεδόνες» κατά το δοκούν χωρίς καμιά ελληνική αντίδραση.
Αλήθεια Κοτζιά με ποια ιδιότητα γυριζεις όλη την Ελλάδα; 
Αλήθεια Κοτζιά που βρέθηκαν τα χρήματα για να το πράττεις.

από 


Ραχήλ Μακρή  και Δημήτρης Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου