Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ. ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Απαντήσεις στα όσα είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας με τους δύο άνδρες να κατεβάζουν την ελληνική σημαία από τον ιστό στις...

Δαφνές Ηρακλείου, έδωσε η εξονυχιστική έρευνα που έκανε η τοπική ΕΛ.ΑΣ, μετά και την καταγγελία που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν και μεταφέρει στο ekriti αστυνομική πηγή, οι δύο άνδρες που βάσει της καταγγελία ήταν Αλβανοί, δεν είναι Αλβανοί αλλά υπήκοοι Γαλλίας.

Η ίδια αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες, φοιτητές από κολέγιο από τη Γαλλία ταξίδεψαν στην Κρήτη στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Κάποιοι από αυτούς, ξεκίνησαν στις 31 Οκτωβρίου να ενοικιάζουν αυτοκίνητα προκειμένου να κάνουν τις βόλτες τους. 

Αυτό έκαναν και οι δύο άνδρες που κατέβασαν τη σημαία χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να εξηγήσει την πράξη τους. 

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, τόσο οι δύο άνδρες που εμφανίζονται στο βίντεο όσο και οι υπόλοιποι 36 φοιτητές, αναχώρησαν αεροπορικώς χθες από το Ηράκλειο, στις 7 περίπου το απόγευμα. 

Πάντως η προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται.
πηγή: ekriti.gr

Για το ίδιο θέμα η Ραχήλ ανέλαβε πρωτοβουλία. Η ίδια σημειώνει:

Πριν από λίγο εξουσιοδότησα δικηγόρο μου στο Ηράκλειο όπως καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ηρακλείου Κρήτης ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης των φυσικών και ηθικών αυτουργών της άδικου αυτής πράξεων κατά το άρθρο 181 ΠΚ το οποίο προβλέπει ότι οποίος για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση αφαιρεί, καταστρέφει την επίσημη σημαία του κράτους τιμωρείται με φυλάκιση 2 ετών. 
Επειδή ως Ελλην πολίτης θίγομαι βάναυσα από την ιταμή αυτή προσβολή στο ένδοξο εθνικό μας σύμβολο το οποίο ουδείς και για οποιοδήποτε λόγο δικαιούται να περιυβρίζει και να καταστρέφει ζήτησα να παραστώ ως πολιτική ενάγουσα στην δίκη αυτών.
Μόλις κατατεθεί το κείμενο θα δημοσιευτεί.
Το καθεστώς συριζανελ άνοιξε τις κερκόπορτες σιγοντάροντας τον φόνο του «ΦΥΛΑΚΑ» στην Β. Ήπειρο για να μας επιτίθενται και προσβάλλουν εντός των τειχών. 
Ως Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι να ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και να απαιτήσουμε την τήρηση των νόμων και του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου