Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΑΛΒΑΝΟΣ: "ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ"! ΟΙ ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η ελληνική αστυνομία, όπως και ο στρατός, έχουν προδώσει τον όρκο τους και τώρα δρέπουν και αυτοί τους καρπούς της...

προδοσίας.
Το πρόβλημα όμως είναι βαθύτερο. Οι εντολές που έχουν να μην χρησιμοποιούν τα  όπλα τους, και γενικά να μην αντιδρούν, και ειδικά σε αλλοδαπούς έχει βαθύτερα νοήματα και αποτελέσματα…. Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο – (δείτε ΕΔΩ με σκοπό να διαλύσουν εντελώς τον κοινωνικό ιστό και να έχουν τους Έλληνες συνεχώς σε καθεστώς ανασφάλειας προκειμένου να μην αντιδρούν και να δέχονται παθητικά ότι τους επιβάλουν! 

 ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;


 Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί...
Ένας Αλβανός, 31 ετών, στην συνοικία Χιλιαδούς στον Βόλο ξυλοκόπησε άγρια δύο αστυνομικούς από το Α.Τ. Βόλου που τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία Κ.Κατσίφα από τους Αλβανούς, οι Αλβανοί ξυλοκοπούν Ελληνες αστυνομικούς. Τι άλλο θα βιώσει η χώρα;

Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα, «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους» και βέβαια ούτε καν διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα, όπως είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν.


Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο και τους απείλησε ότι «Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα»

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό και εισέπραξαν και αυτοί αρκετές «ψιλές».
Στις ΗΠΑ, απλά θα ήταν νεκρός...

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου