Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

ΒΟΜΒΑ! «H ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»! ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο και όσα αποκλειστικά λέει στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" ο Πρόεδρος της...

Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος Αυστραλίας, Μιχάλης Χρυσανθόπουλος (κάτω φωτό). 
"Στην Έκθεση του State Department για τα
ανθρώπινα Δικαιώματα κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα στη Θράκη και για σλαβικές ομάδες που αυτοπροσδιορίζονται ως Σλαβομακεδόνες, ουσιαστικά δηλαδή μιλάει για ψευδο μακεδονική μειονότητα όπως την αντιλαμβάνονται οι Σλάβοι. Αυτό είναι το νεώτερο στοιχείο το οποίο έχετε κατ'΄αποκλειστικότητα, μένει να επιβεβαιωθεί δημοσιογραφικά, αλλά εκτιμώ ότι δεν κάνω λάθος! Ακούστε με προσοχή όσα συγκλονιστικά καταθέτει στην εκπομοπή μας ο κ. Χρυσανθόπουλος και δείχνουν πού οδηγείται η Πατρίδα μας μετά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Ακούστε το ηχητικό από το 1.04.00'' ως το τέλος του ηχητικού. 

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΜΩΑΜΑΘΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DNA ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: Η γενετική σχέση Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης*
    http://clioturbata.com/uncategorized/pomakoi/
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ EΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.....ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΦΑΧΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή