Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις από τον Πειραιώς Σεραφείμ στη χθεσινή του συνέντευξη: Φτιάχνουν νέα γενιά εξάρτημα της παγκόσμιας δικτατορίας- Αποκαλύψεις πως με το μεταναστευτικό θέλουν να διαλύσουν το...
ελληνικό έθνος
“Απεμπολούμε τα πρωτόκια αντί πινακίου φακής σε μια συγκεχυμένη και δυσδιάκριτη εποχή” ανέφερε εξαρχής με νόημα στην επίκαιρη συνέντευξή του στο ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, για την σχεδιαζόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος.


“Το Σύνταγμα δεν επιδέχεται αλλοιώσεις κατά την βούληση κάποιων” είπε ενώ ανέλυσε τα θέματα που αφορούν την Εκκλησία.

Το πρώτο αφορά στο άρθρο 3 για τις σχέσεις της Πολιτείας με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο που η αλλαγή του θα επέφερε έναν τεκτονικό σεισμό. Είπε πως κάποιους τους ενοχλεί το όνομα του Χριστού και πως το άρθρο προστατεύει την ομοιογένεια του έθνους όχι του κράτους. “Η Ελλάς εξήλθε από 4 αιώνων δουλεία χάρη σε αυτήν την πίστη” τόνισε.

Οι συνέπειες θα είναι να δοθεί η ευκαιρία σε διάφορους “πρόθυμους” όπως τους χαρακτήρισε, αναφερόμενος και στο ίδρυμα Σόρος, να προσφύγουν στα δικαστήρια επί του κανονιστικου΄περιεχομένου του άρθρου 3 υπό την νέα του μορφή. “Αυτό είναι το σχέδιο. Δεν μπορούν απευθείας να πλήξουν το άρθρο 3 και να γκρεμίσουν τις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας” αποκάλυψε. Επίσης ως αποτέλεσμα όλων αυτών τόνισε πως “θα μπορεί ένας παράφρων Μητροπολίτης να εγγράφει τα περιουσιακά στοιχεία και να ιδρύει δική του εκκλησία δημιουργώντας σχισματικές καταστάσεις”.

Δολία και πονηρά μεθοδία χαρακτήρισε το “ουδετερόθρησκο κράτος” για να αλλοιώσει την εθνική ταυτοπροσωπία των Ελλήνων . Εξήγησε δε με ποιον τρόπο θα πάρουν σειρά οι εικόνες, ο Σταυρός, τα Θρησκευτικά κλπ . Στόχος είναι όπως είπε η αποκαθήλωση των συμβόλων και απομείωση του ομοθρήσκου από το ελληνικό έθνος και η δημιουργία μιας άνευρης, άθρησκης και ανερμάτιστης γενιάς που να μην έχει πνευματικές αναφορές. Μια καινούρια γενιά χωρίς ηθικό περιεχόμενο που να είναι εξάρτημα στην παγκόσμια δικτατορία των αγορών.


Το δεύτερο είναι το άρθρο 21 αναφορικά με το θέμα της οικογένειας και της σύνδεσής της με το έθνος. Και μίλησε για ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, χαρακτήρισε τραγική την ομοφυλοφιλία, μίλησε για παράθεση στην γενετήσια λειτουργία του ανθρώπου και είπε πως η σεξουαλικότητα δεν είναι καραμέλα, αλλά ιερά διαδικασία που ο Δημιουργός καθόρισε για να ενώνει τα δύο φύλα. Και έρχονται 50 βουλευτές να το θεσμοθετήσουν όλο αυτό.

Ανέφερε ακόμη πως μια οικογένεια που προέρχεται από την αλλοδαπή δεν επιτρέπεται να επιχορηγηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, διότι δεν συντείνει στην διασφάλιση ζωής του έθνους. Αποκάλυψε την δολιότητα του σχεδίου με βάση το οποίο θα έρχονται αλλογενείς οικογένειες θα εποικίζουν την χώρα και θα επέλθει εθνοτική αλλοίωση και διάλυση του ελληνικού έθνους. .

Είπε ακόμη πως η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται επαρκέστατα από το άρθρο 13. “Ως κράτος είμαστε ουδετερόθρησκο ως έθνος ομόθρησκο” διευκρίνισε.

“Μου κάνει εντύπωση πως Αριστεροί αποδέχονται μεθόδους που παραπέμπουν σε επιβολή συνείδησης!” ανέφερε και τόνισε πως θέλουν να αποκοπεί η Εκκλησία από τον δημόσιο βίο.

“Εθνικισμός είναι μια παθογένεια του εθνισμού γιατί όλοι που αγαπούν την πατρίδα τους δεν μισούν τις άλλες πατρίδες” επισήμανε με νόημα σε άλλο σημείο ενώ επιτέθηκε στους κυβερνώντες λέγοντας πως δηλώνουν διεθνιστές, πως δεν πιστεύουν στο έθνος και πως ισχυρίζονται όσοι διαφωνούν μαζί τους είναι “φασίστες”.

Για τα εθνικά θέματα ανέλυσε τις απειλές από Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία και είπε πως σε αυτήν την κατάσταση προσπαθούμε να αποχαυνώσουμε τα παιδιά μας να μην έχουν εθνικά πρότυπα και ινδάλματα, γεγονός που χαρακτήρισε “τραγωδία αφόρητη”, ενώ αποκάλυψε πως έγινε κληρικός γιατί τον είχε συνεπάρει ο Τέλος Άγρας που κρεμάστηκε από τους Βουλγάρους. “Εμείς μεγαλώσαμε με ηρωικά πρότυπα. Τα σημερινά παιδιά μεγαλώνουν με τα σαπισμένα κακέκτυπα του διαδικτύου”

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως “εισήλθε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο” το 2015, συνετρίβη στην πραγματικότητα και αναγκάστηκε να ανακρούσει πρύμναν.1 σχόλιο:

 1. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

  ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΜΑΧΑΙΡΑΜΝ ΕΔΩΣΕΣ.ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.
  ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
  ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ.


  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΥΤΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ...

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΑΡΤΥΤΟΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕ ΜΑΤΙΖΟΥΝ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ...ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ.

  ΠΡΩΑ ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666..

  ΑΠΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΨΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟΟΒΡΑΚΙΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΑΝΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ....ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟ....

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ.

  ΟΤΑΝ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ.

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
  ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
  ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ
  ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  ΤΟΥΤΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΑΛΛΑ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΡΝΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΑΤΩΝ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή