Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ"! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ...ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Μακεδονία Ξακουστή: Καμπάνα στο Κρητικό κομάντο Μανώλη Μπούχλη για τους κανόνες ασφαλείας – Κινδυνεύειμε αποβολή από τις Ειδικές...

Δυνάμεις

Ένορκη Διοικητική Εξέταση με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Καμπά διενεργείται, όπως ήταν αναμενόμενο για το κρητικό κομάντο που βιντεοσκόπησε άλμα όπου τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Η ΕΔΕ αφορά την παραβίαση των κανόνων ασφαλείας που σημειώθηκαν από τον νεαρό αλεξιπτωτιστή ο οποίος τράβηξε με το κινητό του τον εαυτό του κατά το άλμα, όπου τραγουδούσε το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Δεν είναι λίγοι όσοι συνδέουν την επικείμενη τιμωρία του Κρητικού Αλεξιπτωτιστή Μανώλη Μπούχλη με το γεγονός ότι τραγουδούσε το συγκεκριμένο εμβατήριο.

Ο Μανώλης Μπούχλης κατάγεται από ένα ορεινό, πανέμορφο χωριό των Χανίων, το Ασκύφου Σφακίων.

Ως γνωστό, τα Σφακιά είναι μία από τις περιοχές που έχει «γεννήσει» ήρωες μαχητές, στην τουρκοκρατία και την γερμανική κατοχή αλλά και στους μακεδονικούς αγώνες.

Κι ο νεαρός Μανώλης, έχει μεγαλώσει με αυτές τις ιδέες. Είναι αθλητής και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Κατετάγη στον στρατό και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε τον πράσινο μπερέ του καταδρομέα – αλεξιπτωτιστή.

Από την πλευρά του ΓΕΣ, τονίζεται πάντως ότι η πιθανή απ οβολή του από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τραγουδάει το γνωστό εμβατήριο, αλλά συνδέεται με την απερισκεψία του στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο να παραβαίνει πολλούς κανόνες ασφαλείας.

Αυτό που κυρίως φοβούνται είναι μην επαναληφθεί τέτοιο περιστατικό και ο επόμενος στρατιώτης δεν σταθεί τόσο τυχερός και διακινδυνεύσει τη ζωή του ή προκαλέσει ατύχημα σε άλλους.


Ο αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης έκανε την ανάρτηση του βίντεο το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral !
Ο ίδιος, γράφει στην ανάρτησή του : « Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας….
Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…
Έτσι Λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….
Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….
Έτσι Λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….
Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα, να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….
Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπουχλη Εμμανουηλ…»

armyvoice.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου