Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΣΟΚ! ΝΕΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου 2 εβδομάδες αλλά μαθεύτηκε μόλις τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες. Η Αστυνομία έχει ...


καταγεγραμμένο τον βιασμό, αλλά δεν μας παρέχει λεπτομέρειες στην εφημερίδα μας, αν δεν δοθεί από μέρους μας ακριβής ημερομηνία του γεγονότος. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες βραδινές ώρες (λίγο μετά τις 9.00) σε σχετικά κεντρικό σημείο της πόλης. Η 21 ετών κοπέλα εξήλθε από κατάστημα και κατευθύνθηκε σε μονόδρομο ο οποίος δεν είχε κόσμο και δεν φωτιζόταν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να την πλησιάσει άνδρας (οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο δράστης ήταν φαλακρός), να την απομονώσει και να τη βιάσει! 
Οι επιθέσεις αυτού του είδους και οι βιασμοί έχουν αυξηθεί σε όλη τη χώρα και δυστυχώς, ο Χολαργός-Παπάγου, θεωρούμενες έως πρόσφατα φιλήσυχες περιοχές, με τη διόγκωση της εγκληματικότητας, έχούν καταστεί επισφαλείς. 

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΤΩΝ.
    ΣΤΟ ΣΕΞ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ..ΠΛΥΝ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ.
    ΒΙΑΣΤΗΣ....ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ...ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ Η ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΕΚΛΗΤΗ....ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΝΑ ΑΛΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝΑΝΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΩ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ 4 ΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ...ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή