Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ...ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ: "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΟΛΓΗΘΩ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ MARFIN ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ. ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ"!

«Όταν μου ζητήθηκε από την ΕΡΤ να σχολιάσω τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα σχετικά με τις μολότοφ, είχα στο μυαλό μου τις συγκρούσεις που ...
συχνά παρατηρούμε στο δρόμο, σε πολιτικές και αθλητικές εκδηλώσεις και όχι φυσικά τον εμπρησμό της Μarfin που οδήγησε στο θάνατο τριών εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου»: αυτό δήλωσε στο CNN Greece o Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του.

«Το έγκλημα που η Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να διαλευκάνει μετά από τόσα χρόνια στοιχειώνει όχι μόνο τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και ολόκληρη η κοινωνία» ανέφερε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας παράλληλα δικαιολογημένες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Προσέθεσε δε πως αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί:

«Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου. Θεωρώ δικαιολογημένη την αντίδραση που προκλήθηκε κι αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ. Το έγκλημα της Marfin δεν είχε προηγούμενο κι ευτυχώς έκτοτε δεν καταγράφηκε άλλο όμοιο ή αντίστοιχό του».

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση του κ. Κυρίτση στην ΕΡΤ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση ενώ προκάλεσε και την αντίδραση του Νίκου Φίλη.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου