Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΤΡΙΠΟΝΤΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ...ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! "ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..."!

Μεταγραφική βόμβα από τον Ηλία Αποστολόπουλο η οποία μοιάζει με...τρίποντη βόμβα σαν αυτές που δόξασαν το ελληνικό μπάσκετ! Το λογοπαίγνιο έχει και τον συμβολισμό του διότι ο Ηλίας Αποστολόπουλος εξασφάλισε στις τάξεις του ένα πρώην καταξιωμένο παίκτη του μπάσκετ! Πρόκειται για τον...


Μιχάλη Υφαντή! Τον βλέπετε στη πάνω φωτό από πρόσφατη βράβευσή του. Ο Μιχάλης Υφαντής, γνωστός και ως  «Στρατηγός» του Παπάγου, ο οποίος υπήρξε σπουδαίος αθλητής που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παπάγου, σε τοπικά πρωταθλήματα, στις Β’ και Γ’ Εθνικές κατηγορίες, στην Α1 και στην Α2 και έφτασε μέχρι την Ευρώπη, είναι πλέον υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου.
Το..."βάλτο αγόρι μου" δεν παραπέμπει πουθενά αλλού παρά στον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, ο οποίος ξεσήκωσε τον φίλαθλο κόσμο με την περιγραφή του στο τρομερό τρίποντο του Διαμαντίδη στον αγώνα κατά της Γαλλίας. Αυτό ευελπιστεί  να κάνει ο Ηλίας Αποστολόπουλος με τη βοήθεια του... ψηλού του Μιχάλη Υφαντή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου