Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΣΟΚ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΕΛΙ ΚΑΤΛΙΝ! ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 23 ΕΤΩΝ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία, Κέλι Κάτλιν.

Την δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο πατέρας της, λέγοντας πως ο πόνος ...
του είναι αβάσταχτος.


«Δεν υπάρχει λεπτό που να μην την έχουμε στο μυαλό μας και να μην σκεφτόμαστε την υπέροχη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Θα δίναμε την ζωή μας για να την φέρουμε πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος», είπε στο Velo News.

Η Κέλι Κάτλιν κατέκτησε  το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Η τελευταία συνέντευξη της Κέλι Κάτλιν δόθηκε πριν ένα μήνα. Η πρωταθλήτρια της ποδηλασίας στην συνέντευξή της μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να ισορροπήσει την αθλητική με την ακαδημαϊκή της καριέρα.
«Ούσα φοιτήτρια και επαγγελματίας ποδηλάτισσα, μερικές φορές νιώθω πως χρειάζομαι χρονομηχανή για να προλάβω τα πάντα. Και πάλι κάτι μου ξεφεύγει. Αυτό είναι ίσως το σημείο που θα περιμένατε να πω κάτι κλισέ όπως "τα πάντα είναι η καλή διαχείριση χρόνου". Ή ίσως κάτι όμορφο, ένα ενθαρρυντικό μότο, όπως "το να είμαι φοιτήτρια με κάνει καλύτερη αθλήτρια"! Εξάλλου, με κάποιον τρόπο τα προλαβαίνω όλα, σωστά; Σίγουρα, αυτό ισχύει αρκετά. Αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές, δεν προλαβαίνω τα πάντα.
Η Κάτλιν, που είχε γεννηθεί στο Σεν Πολ, αποφοίτησε πέρυσι από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα με πτυχίο στα Μαθηματικά και τα Κινεζικά και φέτος σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
Συμμετέχοντας στην Αμερικανική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, είχε κερδίσει τρεις φορές συνεχόμενα παγκόσμιους τίτλους από το 2016 ως το 2018, χρονιά στην οποία κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Πηγή: iefimerida.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου