Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΕΕ: ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ




Αφού πρώτα ...έσφαξαν ολόκληρη την Κύπρο, τώρα το μοντέλο θα το εφαρμόσουν και σε άλλους! Με πρώτη την Ελλάδα!
katathesis-trapezes
Οι βρωμογερμανοί θα αναγκάσουν τους Έλληνες να κάνουν ό,τι και οι πρόγονοί μας: να κρύβουν τα λεφτά τους βαθιά στη γή!

Οι εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας μαζί με τους νεοναζιστές Μέρκελ-Σόϊμπλε, αφού κατακρεούργησαν τις καταθέσεις ατις τράπεζες της Κύπρου, τώρα αποφασίζουν ότι οι καταθέτες θα συμμετέχουν στα χρέη των Τραπεζών. Ό,τι ακριβώς έχουν ξεκινήσει να κάνουν στην Ελλάδα  οι δοσίλογες κυβερνήσεις οι οποίες μαζί με τον Προβόπουλο, φρόντισαν να χρεώσουν τα δάνεια των Τραπεζών στους πολίτες. Αυτό κάνουν τώρα και στην ΕΕ!
Παίρνεις ένα δάνειο από την Τράπεζα; Το δάνειο το χρωστάς εσύ και θα το πληρώσεις με όλους του τόκους και τα πανωτόκια στην Τράπεζα. Χρωστάει η Τράπεζα που πήρε ένα κάρο δάνεια; Τα χρέη της Τράπεζας θα τα πληρώσεις πάλι εσύ! Είδες τι ωραία λογική; Ούτε ο καραγκιόζης το είχε σκεφτεί.
Τραπεζίτες και πολιτικοί, γκάνγκστερς όλοι, όπως είπε και ο Τσίπρας,  βλέπουν  ότι στο μέλλον τα κράτη θα μεταθέτουν τα χρέη των Τραπεζών στους μετόχους και στους πελάτες τους!!!
Με άλλα λόγια, οι καταθέτες παύουν να αντιμετωπίζονται ως ασφαλισμένοι αποταμιευτές, αλλά αναγνωρίζονται ως επενδυτές που αναλαμβάνουν ρίσκο και φέρουν ακέραια την ευθύνη των επιλογών τους.
Απλά πράγματα!!!!

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΤΡΑΠΕΖΕΣ!
Οι βρωμογερμανοί θα αναγκάσουν τους Έλληνες να κάνουν ό,τι και οι πρόγονοί μας: να κρύβουν τα λεφτά τους βαθιά στη γή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου