Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

NEΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 5 ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ;

elikoptero-elas
Η αστυνομία θεωρεί ότι οι δολοφόνοι της 25χρονης άτυχης κοπέλλας που πήγαινε στο σπίτι της και βρέθηκε στο νεκροτομείο, είναι πέντε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι οι Αλβανοί δραπέτες από τις Φυλακές Τρικάλων. Και αυτό γιατί:
-Σύμφωνα με μαρτυρίες στην ταβέρνα στην παλαιά εθνική οι δράστες που λήστεψαν με όπλα ήταν τέσσερεις.
Λίγη ώρα αργότερα κατεγράφη ένα περιστατικό στον παράδρομο στο Πανόραμα Μεγάρων όταν δημιουργήθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς με παρ' ολίγον θύματα πατέρα και γιο που επέβαιναν σε μηχανάκι από πέμπτο ένοπλο που μάλλον αναζητούσε λεία. Η αστυνομία πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε και πηγαίνοντας στο σημείο άρχισε το ανθρωποκυνηγητό.
Στην πορεία οι δράστες εγκλωβίστηκαν στη γέφυρα των Ίσθμιων προς Επίδαυρο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα δολοφονικά αγρίμια να κρύβονται σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Σολωμός.
Πάνω στην ένοπλη συμπλοκή αστυνομιός της Αμέσου Δράσεως άδειασε το MP5 που κρατούσε προς το τζιπ που οδηγούσαν οι δράστες δεν υπάρχουν όμως ενδείξεις για τραυματισμό τους.
Την υπόθεση την παρακολουθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου