Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



27 Μαρτίου 2013

Απάντηση του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ στο δελτίο τύπου της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. της 26/3/2013

Με δική μου επιθυμία ήδη από τις 21 Μαρτίου 2013 ζήτησα από την ολομέλεια των εθελοντών, την απαλλαγή μου από τα καθήκοντά μου ως εκπρόσωπός τους, για λόγους αξιοπρέπειας μετά τη σκαιότατη επίθεση του προέδρου του ΔΟΠΑΠ. Την ανάρμοστη και προσβλητική στάση προς το πρόσωπό μου που δεν συνάδει με το ήθος της θέσεως που κατέχει στο Ν.Π. με χαρακτηρισμούς όπως «είσαι γάγγραινα και νταβατζής».
Η διαγραφή μου από την τριμελή επιτροπή για μένα αποτελεί παράσημο, ενώ αν είχε προέρθει από τους συναγωνιστές μου τότε θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω στους δρόμους του Δήμου.
Ετοιμαστείτε κύριοι της επιτροπής, για μπαράζ διαγραφών και στα υπόλοιπα μέλη των εθελοντών, γιατί κλειδιά σε ένα κτίριο που δεν είναι ιδιοκτησία του Δήμου δεν θα πάρετε για τον απλό λόγο ότι θέλετε να αλλάξετε κλειδαριές να «πετάξετε» τους εθελοντές έξω και να το κάνετε αποθήκη του Δήμου. Αυτό είναι το στολίδι όλων των πυροφυλακείων του νομού Αττικής, όπως έχουν θαυμάσει και ανώτατοι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος.
Αυτό άλλωστε το επιχειρήσατε και στο παρελθόν ( 13/7/2011 ) αλλά δυστυχώς για εσάς δεν το καταφέρατε. Τώρα σκεφτήκατε άλλες μεθόδους τρομοκρατίας… ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
Θαρρείτε κύριοι ότι εμπόδιο στα  άνομα σχέδιά σας είναι μόνο ο Γ. Χατζηεμμανουήλ; Πλανάσθε πλάνην οικτρά. Το εμπόδιό σας είναι η ίδια η κοινωνία και ας κάνετε ότι αδιαφορείτε, γιατί από αυτή τη κοινωνία προέρχονται οι εθελοντές. Εσείς έχετε «διαγραφεί» στη συνείδηση της κοινωνίας και απλώς μετράτε ημέρες εξουσίας γιατί είσαστε αρχομανείς.
Σε ότι αφορά τον πυροσβεστικό εξοπλισμό βεβαίως και ανήκει στο ΔΟΠΑΠ ως περιουσιακό στοιχείο, αλλά ηθικά, ουσιαστικά και κατά χρήση ανήκει στους  εξειδικευμένους εθελοντές δασοπυροσβέστες στους οποίους έχει δοθεί από την Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας και χρησιμοποιείται εδώ και τόσα χρόνια με επιμέλεια και αποτελεσματικότητα.
Από το Μάιο του 2011 έως και σήμερα δεν έχετε προσφέρει στους εθελοντές κατά την εκτέλεση των βαρδιών τους ούτε ένα μπουκάλι νερό, αλλά τι λέμε τώρα, αυτά είναι πολυτέλειες!!! Εδώ από τη τσέπη μας γεμίζαμε βενζίνη την αντλία του πυροσβεστικού οχήματος. Επίσης με δικά μας έξοδα και δικό μας μηχανικό διατηρούσαμε το όχημα εν κινήσει, γιατί ο Δήμος απαξίωσε να κάνει σέρβις ως όφειλε και το 2011 και το 2012. Επικίνδυνη αδιαφορία επιδεικνύετε εσείς κύριοι !!!!
Τέλος, το Π.Ο. Bremach ήταν πάντα πλήρες εξοπλισμού και επιχειρησιακά έτοιμο για πυρόσβεση κατά τη διάρκεια της πυροσβεστικής περιόδου. Ανέκαθεν γινόντουσαν ασκήσεις γιατί οι εθελοντές είχαν και έχουν πρόσβαση στο πυροφυλάκειο. Από τη στιγμή που πήρατε το όχημα και το κλειδώσατε μακριά από το χώρο μας, οι εθελοντές έπαψαν τις εξασκήσεις τους. Αναρωτιέμαι,  ποιά ομάδα δεν έχει πρόσβαση; Μήπως κάποια πρώην ομάδα με το όνομα «Προμηθέας»;
Εν κατακλείδι τα παραμύθια σας μπορείτε να τα αφηγείσθε μεν, αλλά οι πράξεις σας  δυστυχώς διαψεύδουν τα λόγια σας.

Γιώργος  Χατζηεμμανουήλ
«Διαγραφθείς»  εθελοντής δασοπυροσβέστης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου