Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΙΑ

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα
Τις γυναίκες ηθοποιούς με τα πιο ωραία πόδια ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr.Θα μας πείτε πως το ταλέντο στην υποκριτική δεν σχετίζεται με το πόσο καλλίγραμμα και καλοσχηματισμένα είναι τα άκρα, αλλά σίγουρα είναι ένα στοιχείο που και να θες… δεν γίνεται να μην το προσέξεις!

Για παράδειγμα βλέποντας την Jessica Alba να πρωταγωνιστεί σε διάφορες κατά καιρούς ταινίνες, μην μας πείτε πως δεν προσέξατε τα καλογυμνασμένα της πόδια; Άλλωστε η 31χρονη ηθοποιός διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά του Hollywood, με τα άκρα της φυσικά να κλέβουν την παράσταση.









Διάσημη για τα πόδια της –και όχι μόνο- είναι και η Μegan Fox, που μπορεί στην καθημερινότητα της να τα κρύβει κάτω από φόρμες, κολάν και jeans, αλλά στις ταινίες ή στις φωτογραφίσεις της, μας δείχνει τι πάει να πει… Megan! Αδύνατα, καλλίγραμμα και μακριά, συμπληρώνουν αρμονικά την όλη της εμφάνιση.











Και η Scarlett Johansson πάντως, δεν πάει πίσω. Τα πόδια της αντιπροσωπεύουν αυτό που λέμε τη μέση γυναίκα. Ούτε χοντρά αλλά ούτε και αδύνατα, αναδεικνύουν την καμπυλωτή της σιλουέτα, με τις γάμπες της να ξεχωρίζουν.















Τι να πούμε για την Eva Mendes. H Λατίνα καλλονή, εκτός από την εξωτική της ομορφιά, φημίζεται και για τα πολύ γυμνασμένα αν και όχι τόσο μακριά της πόδια, τα οποία όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, διατηρεί με τακτική γυμναστική, και συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.










 
Πόδια που εντυπωσιάζουν διαθέτει και η Jennifer Aniston. Η 43χρονη ηθοποιός που γνωρίζει καλά αυτό το εμφανισιακό της ατού, φροντίζει να το αναδεικνύει με τον σωστό τρόπο. Mini φούστες και κοντά φορέματα, είναι από τ΄αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της για κάθε της επίσημη εμφάνιση.











Τα λόγια περιττά για την Cameron Diaz. Τα δίμετρα  και πολύ γυμνασμένα της πόδια είναι σήμα κατατεθέν της, με την 39χρονη ηθοποιό να μας τα επιδεικνύει άλλοτε φορώντας skinny jeans, άλλοτε mini φούστες, και άλλοτε μαγιό στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην παραλία.















Μακριά, καλογυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια διαθέτει και το «Gossip Girl» Blake Lively, που όταν φορά φούστες κοντές και φορέματα, μας κάνει να χαζεύουμε βλέποντας τα άκρα της.

 















Το ίδιο και η συμπρωταγωνίστρια της Leighton Meester, που εκτός από πολύ όμορφη, έχει εξίσου καλοσχηματισμένα άκρα, που ξέρει πώς να τα τονίζει.











Συνεχίζουμε με την Jessica Biel. H μέλλουσα σύζυγος του Justin Timberlake, διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της διεθνούς showbiz, αλλά τα πόδια της είναι αυτό που λέμε… άλλο πράγμα! Μακριά,πολύ γυμνασμένα και με γράμμωση που βγάζει μάτι, σίγουρα δεν γίνεται να μην τα θαυμάσεις.






 
Για το τέλος, σας αφήσαμε την Sofia Vergara. Η διάσημη ηθοποιός, ένα από τα πολλά εμφανισιακά ατού που διαθέτει είναι και τα πόδια της, που προσθέτουν πολύ στην όλη της εκρηκτική εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου