Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ...ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΕΣ !

Η πρωτοβουλία του ιερού ναού "Αγίου Γεωργίου Παπάγου ήταν αξιέπαινη. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι. Αρκετός κόσμος προσέρχεται για να δώσει αίμα. Ιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό προσέχουν ιδιαίτερα τους εθελοντές και τους παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Από κοντά και ο πατήρ Παύλος που ελέγχει με προσοχή όλη τη διαδικασία. Πλούσια και τα εδέσματα τα οποία ετοίμασαν εθελόντριες για τους αιμοδότες οι οποίοι αμέσως μετά την αιμοδοσία πρέπει απαραίτητα να πιουν χυμούς και να φάνε κάτι ώστε να αναπληρώσουν συντομότερα το χαμένο αίμα, για να μπορέσουν να πάνε μετά σπίτι τους. 
Έλα όμως που ήταν πολλές οι κυρίες (κυρίως κυρίες), άσχετες με την αιμοδοσία οι οποίες περίμεναν μπροστά από τον μπουφέ για να φάνε!!! Πίσω τους ήταν αιμοδότες, οι οποίοι ενώ δεν πρέπει να μένουν για ώρα όρθιοι, περίμεναν πρώτα τις ...άσχετες με την αιμοδοία κυρίες να γεμίσουν το πιάτο τους και μετά να πάρουν αυτοί το τυροπιτάκι ή την σπανακόπιτα! Θράσος και αναισθησία μαζί! Αντί να κάνουν στην άκρη οι κυρίες και να αφήσουν τον μπουφέ στους αιμοδότες, κότσαραν την πλάτη τους μπροστά από τους εθελοντές για να γεμίσουν το πιάτο τους κι ...άσε τους άλλους να...λιποθυμήσουν! Μην ξεχνάμε ότι ο κίνδυνος της λιποθυμίας αμέσως μετά την αιμοδοσία είναι μεγάλος εφόσον υπάρχει ορθοστασία και δεν φάει ή δεν πιει αμέσως κάτι ο αιμοδότης!
Κάποιος από την εκκλησία πρέπει να...χαράξει ένα φωνήεν σε αυτές τις κυρίες οι οποίες το μυαλό τους το είχαν στην μάσα και σε τίποτε άλλο! 

1 σχόλιο:

  1. εεεεεεεεεεεεμ χωρις την αγια ηγουμενη δηλαδη την πραγματικη πνευματικη μητερα της ενοριας πως να μην ειναι ολα μπαχαλο κ τα τυροπιτακια με τις σπανακοπιτες να καταληγουν σε λαθος χερια ????? αυτα ειναι τα πραγματικα σκανδαλα και ο αρχιεπισκοπος μαζι με τον πατριαρχη και τη δικη μας χριστινα πολυκαλα θα πρεπει να επεμβουν αμεσα γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο.

    Ομαδα Αγανακτισμενων & Συμπαραστατουμενων στην Αγια Ηγουμενη Ενοριτων Αγιου Γεωργιου Παπαγου "Οι Αγιοι Ταξιαρχες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή