Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

DEBATE ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
Ο τοπικός τύπος θα πραγματοποιήσει debate με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων Παπάγου-Χολαργού ώστε να φτάσουμε στις κάλπες με τους ψηφοφόρους να σχηματίζουν πλήρη γνώση για το τι πρεσβεύουν οι υποψήφιοι δημοτικοί άρχοντες.
To debate θα πραγματοποιηθεί μάλλον στις 30 Απριλίου στο Αμφιθέατρο Χολαργού. Η τελική ημερομηνία θα οριστεί αφού ζητηθεί και παρθεί η συγκεκριμένη άδεια από τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση του χώρου.  

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ .
    ΣΤΟ DEBATE ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ή ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ;
    ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ 2-3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ.

    ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πιο πιθανό είναι να δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους πολίτες να κάνουν 3-4 το πολύ ερωτήσεις. Συνολικά και όχι ο καθένας. Επειδή ο χρόνος του debate θα είναι περιορισμένος και επειδή οι υποψήφιοι δήμαρχοι (μέχρι στιγμής) είναι 10, το καλύτερο θα είναι να σταλούν στο mail του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ερωτήσεις και από αυτές θα επιλεγούν οι σημαντικότερες και θα υποβληθούν στους υποψηφίους δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ηλίας θα είναι ? Η θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος υπο τον όποιο θα έχει παει σε λίγες μέρες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε Ηλία μη το κρατάς αλλο κρυφό πες μας με ποιον θα συνεργαστείς.....καλά τα εγκαίνια αλλά πές μας και την αλήθεια τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περίμενε λίγο ήδη δύο θα αποχωρήσουν εντός των επόμενων 10 ημερών ..

    Η ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ

    Η ΠΑΡΙΣΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ! ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή