Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Το βίντεο-ντοκουμέντο ανεβάζει η Χρυσή Αυγή και όπως λέει αποδεικνύει την σκευωρία και τις πολιτικές διώξεις που στήθηκαν σε βάρος της από τους Δένδια-Αθανασίου κατ' εντολή του Σαμαρά.  
Και συνεχίζει: "Για πρώτη φορά στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας πρωθυπουργός παραδέχεται δημόσια ότι παρενέβη και επηρέασε αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Στην χθεσινή του συνέντευξη ο Σαμαράς ομολόγησε κυνικά ότι πήρε τηλέφωνο και απαίτησε από την Δικαιοσύνη να κρατηθούν, δηλαδή να προφυλακιστούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Θυμάστε όλοι τι έγινε στην αρχή: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος. Αμέσως μετά παρενέβη ο Σαμαράς και προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς προσχήματα: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... " "

1 σχόλιο:

  1. Οι μακρινοί μας πρόγονοι έλεγαν:
    Γλώσσα λανθάνουσα λέγει την αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή