Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 42 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.


από madata.gr
Τουλάχιστον 42 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Άγκυρα κατά την απόπειρα πραξικοπήματος η οποία εκδηλώθηκε χθες βράδυ, ανακοίνωσε η εισαγγελία της τουρκικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων...

Ανατολή.

Εκρήξεις στο κοινοβούλιο της Τουρκίας-Δεκάδες τραυματίες

Τρεις συνολικά ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτίριο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης.

Η πρώτη έκρηξη έπληξε το κτίριο της εθνοσυνέλευσης στην Άγκυρα, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και όλοι τους είναι αστυνομικοί όπως μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Διατυπώνεται φόβος ίσως και για απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Ανταποκριτές του Ρόιτερς μετέδωσαν ότι άκουσαν την έκρηξη να αντηχεί στην πόλη.

Δύο ακόμη ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στο κτίριο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Ένα μέλος της τουρκικής Βουλής που μίλησε τηλεφωνικά στο Ρόιτερς ανέφερε ότι κοινοβουλευτικοί βρίσκονται σε καταφύγια εντός του κτιρίου.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκε απαγόρευση εναέριας κυκλοφορίας πάνω από την Άγκυρα. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News μετέδωσε παράλληλα ότι ελικόπτερο άνοιξε πυρ εναντίον του κτιρίου της τουρκικής Βουλής. Στο μεταξύ, ανταποκριτές του Ρόιτερς κάνουν λόγο περί μιας ισχυρής έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ, δύο ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο ανταποκριτές του επί τόπου. Το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik μεταδίδει ότι αεροσκάφη έπληξαν την πλατεία Ταξίμ, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου