Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 541 ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! "ΒΙΑΣΜΟΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ'! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Κυκλοφόρησε και ήδη διανέμεται το 541 τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή", με πλούσια θεματολογία! 
Στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας, με ρεπορτάζ και στις...


εσωτερικές σελίδες (2,3,7) κυριαρχεί η άνοδος της εγκληματικότητας στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου! "ΒΙΑΣΜΟΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ', είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος, όπου εκτός από το γεγονός που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, υπάρχει αναφορά και σε άλλα εγκλήματα που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο μήνα, όπως οι δύο ένοπλες ληστείες σε τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και η επίθεση που δέχτηκε γυναίκα από Αφγανό λαθρομετανάστη ο οποίος αφού την χτύπησε ετράπη σε φυγή κρατώντας στα χέρια του ένα παιδί που...δεν ήταν δικό του!  Η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου με τον Κώστα Τίγκα να κάνει παρέμβαση για το μέγα αυτό πρόβλημα (σελ. 2). 
Στην 3η σελίδα έχουμε ρεπορτάζ για την εκδήλωση-τιμή του Δήμου προς τους ποιητές του Χολαργού-Παπάγου, καθώς και το περίεργο θέαμα με το αγριογούρουνο στον Υμηττό, στο ύψος των ορίων του Παπάγου!
Η 4η σελίδα είναι αφιερωμένη στις "Αξέχαστες ημέρες Περικλέους" και στις βραβεύσεις της δημοτικής αρχής προς προσωπικότητες της πόλης, όπως βεβαίως και στους πρώην Δημάρχους Ξύδη, Σκούρτη (ο Νικολάου αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο). 
Το πρόγραμμα Φεστιβάλ Παπάγου για τον μήνα Ιούλιο προβάλλεται στην 6η σελίδα της εφημερίδας μας.  
Τέλος, στην 7η σελίδα, ρεπορτάζ για τη σύλληψη του Αιγύπτιου που διέπραξε 2 ένοπλες ληστείες στον Χολαργό. Ποιο είναι το προφίλ του. Επίσης, ποιο είναι το μεγαλύτερο έγκλημα των Τσίπρα-Καμμένου σε βάρος της Ελλάδος, ενώ υπάρχει κι ένα ενδιαφέρον επιστημονικό άρθρο του οδοντίατρου Δημήτρη Οικονόμου. 

Η εφημερίδα διανεμήθηκε στις επιχειρήσεις του Χολαργού, όπως επίσης στα ΚΕΠ Παπάγου-Χολαργού, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, καθώς και στα δύο δημοτικά καταστήματα Χολαργού και Παπάγου. Διανομή έγινε και μέσω των ΕΛΤΑ στους αναγνώστες μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου