Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ 104 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ...ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ-ΕΛΛΗΝΑ!

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ...

ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΔΕΞΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ Ο... ΜΕΓΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΙ Η ΚΑΡΦΟΥΡ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΕ 104 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ


ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΣ 104 ΕΚ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ;

ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.

ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 2014 ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΩΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΥΨΟΥΣ 104 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ SOUTHMED INVESTMENTS LIMITED ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 54 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΑ ΑΠΟΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΗΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΩΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ:


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2016/07/104.html (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου